Süleymanpaşa'da kuaförler denetlendi

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, ilçedeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan denetleme ekipleri, erkek kuaförlerine yönelik ruhsat ve hijyen denetimlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 1.02.2016 13:37:00 0
Süleymanpaşa

İlçe merkezinde faaliyet gösteren kuaförlere yapılan denetimlerde, öncelikle sağlık koşullarına uygunluk, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, hijyen belgesi ve çalışma belgeleri olup olmadığını, personelin kılık kıyafetleri ayrıca fiyat tarifelerinin bulunup bulunmadığına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

CEZAİ İŞLEM ÖNCESİ SON UYARI YAPILDI

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, kurallara uymayan iş yeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulunuldu. İş yeri ile ilgili eksik belgesi bulunan ayrıca gerekli temizlik ve hijyen şartlarına uymayan iş yerlerine bir sonraki denetimde istenilen şartların yerine getirilmemesi halinde cezai işlemlerin uygulanacağı belirtildi.

’’ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Denetimler ile ilgili olarak açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Ekiplerimiz denetimlerini Süleymanpaşalı yurttaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için aralıksız olarak devam ettiriyor. Halkımızın bakımlı, sağlıklı ve zinde olması açısından yeri büyük olan kuaför işletmelerine büyük iş düşüyor. Bu bağlamda gerekli şartları yerine getirmiş olan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.