KİT-UP II eğitimleri Tekirdağ'da yapıldı

Avrupa Birliği tarafından desteklenen Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Projesi (KİT-UP II) kapsamında Tekirdağ'da düzenlenen eğitimler 25-28 Ocak 2016 tarihleri arasında Ramada Otelde yapıldı.

GÜNDEM 31.01.2016 14:16:00 0
KİT-UP II eğitimleri Tekirdağ

Eğitim Kapsamında Tekirdağ, Edirne ,İstanbul ve Kırklareli İllerinde görevli Kadim çalışanlarına Richard Trigano tarafından Kayıt dışı İstihdamla mücadelede AB İyi uygulama Örnekleri konulu seminer düzenlendi.

Eğitime başlamadan önce Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan bir açılış konuşması yaptı. Alan, “Avrupa Birliği Tarafından Desteklenen Etkin Rehberlik ve denetim yoluyla kayıtlı istihdamın teşviki projesi kapsamında kurum başkanlığımızca düzenlenen Kitup II bölgesel eğitimlerinin Tekirdağ ayağına hoş geldiniz. Bu anlamda 4 gün sürmesi planlanan bu eğitimin ve Perşembe günü kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımıyla yapılacak çalıştayın kayıtlı istihdamın artmasında önemli etkisi olacağı düşüncesi ile birlikte ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni eder başarılar dilerim” dedi.

Toplantının son günü yapılan Çalıştay’da Tekirdağ ilindeki tüm kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri ile bire bir görüşülüp sorun ve temennileri dinlendi.