Süleymanpaşa Hatırası konseri büyüledi

Süleymanpaşa Belediyesi her ay geleneksel olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği konserlerinde bu ay TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sami Aksu'yu konuk etti.

GÜNDEM 31.01.2016 14:07:00 0
Süleymanpaşa Hatırası konseri büyüledi

Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen “Süleymanpaşa Hatırası” konserine Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın annesi Ülkü Eşkinat ve babası Doğan Eşkinat ile sanatsever Süleymanpaşalılar katıldı.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU 12 ESER SESLENDİRDİ

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri ile başlayan gecede Şef Salih Demirci yönetimindeki koro, Kimseye Etmem Şikayet, Bir İhtimal Daha Var, Unutturamaz Seni Hiçbir Şey, Doymadım Sana, Şarkılar Seni Söyler, Hatırla Ey Peri, Dışarıda Bir Yaz Yağmuru, Bir İlkbahar Sabahı, Biraz Kül Biraz Duman, Gel Gönlüme Yerden Yere, Anla Artık Anla Beni ve Çal Kanunum Çal eserlerini seslendirdi.

AKSU SESİYLE SÜLEYMANPAŞALILARI BÜYÜLEDİ

Şef Salih Demirci yönetimindeki Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun ardından TRT İstanbul Radyosu Ses sanatçısı ünlü sanatçı Sami Aksu, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Süleymanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, Sami Aksu’ya geceye katkılarından dolayı çiçek takdim ederek teşekkür ederken Süleymanpaşa Hatırası konseri alkışlar eşliğinde sona erdi.