Zamlara inat Çorba 1 TL'ye düştü

Çerkezköy Atatürk Caddesi Golden Palas Hotel karşısında faaliyet gösteren Edirne Tava Ciğercisi Muammer Bursalı, Ocak 2016 yılı itibariyle gıdandan giyime tüm ürünlerde zam yapıldığını belirtere

GÜNDEM 29.01.2016 11:26:00 0
Zamlara inat Çorba 1 TL

Muammer Bursalı, sektörde Çerkezköy’de bir ilki başlattığını ve bu uygulamayı şubat ayı sonuna kadar kampanya olarak sürdüreceğini belirtti.

AMACIM  ZAMLARA İNAT HERKESİN UCUZ ÇORBA İÇMESİNİ SAĞLAMAK

Edirne Tava Ciğercisi Muammer Bursalı, “Ocak 2016 tarihi itibariyle hükümetin çalışanlara ve emeklilere zam yapacağını açıklamasıyla birlikte piyasalarda gıdadan giyime ne varsa tüm ürünler zam gördü.  10 yıldır bu mesleği yapıyorum. Ancak son yıllarda her yılbaşında beklenmedik şekilde çeşitli ürünlere zam yapılması vatandaşları sıkıntıya soktuğunu görüyorum. Zaten zar zor geçinen vatandaşın alım gücü ortada ve devamlı azalıyor. Bende vatandaşın alım gücünün azalmasıyla mağdur duruma düştüğünü ve özelliklede zamlara inat olsun diye indirim yaptım. Herkesin çorba içmesini sağlamak  ve aynı zamanda aile bütçelerine katkımız olması için şubat ayı sonuna kadar organik bir kase mercimek çorbasının fiyatını altı liradan bir liraya düşürdüm. Şubat ayı onuna kadar  sabah  08.00-10.00 saatleri, akşamları da 20.00-22.00 saatleri arası mercimek çorbası bir lira olarak  satışı devam edecek. Tüm Çerkezköy halkını sabahları ya da akşamları kampanyalı fiyattan satışa sunduğumuz mercimek çorbası içmeye bekliyoruz.”dedi.

MART AYINDA DA ASKIDA ÇORBA KAMPANYASI BAŞLATACAĞIM

Muammer Bursalı, önümüzdeki mart ayında da çorbada ayrı bir kampanya düzenleyeceğini belirterek, “İki gün önce başlattığım bir liralık çorba kampanyası ilgi görmesi beni mutlu ediyor. Bu kampanyanın sonunda da mart ayında yeni bir kampanya başlatacağım. Bu kampanya  ‘Askıda çorba’ kampanyası olacak. Her gün işyeri sahibi olarak ben 10 kişilik bir çorba vereceğim. Çorba içmeye gelen müşterilerimize de kampanyanın amacını anlatacağım bir çorba içtiklerinde bir çorbada askıya bırakacaklar. Amaç burada biriken bu çorbaları ihtiyaç sahiplerine verilecek. Nasıl bazı fırınlar askıda ekmek kampanyası yapıyor ise buda öyle olacak. Bu konuda mahalle muhtarlarımızla da tek tek görüşerek mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerini belirlemelerini isteyeceğim.  Askıda çorbayı ihtiyaç sahiplerine verilmesini sağlayacağız. Askıda çorba kampanyasının tutacağına inanıyorum.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN