Albayrak Kapaklı'da mesai yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ocak ayındaki ilçe programlarında mesaiye Kapaklı ilçesinde başladı.

GÜNDEM 29.01.2016 11:01:00 0
Albayrak Kapaklı

Sabahın erken saatlerinde  Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve diğer yetkililerle beraber Yanıkağıl Mahallesine gelen Başkan Kadir Albayrak kahvehanede vatandaşlarla toplantı yaptı. Mahalle Muhtarı Yücel Başaran  ve Mahalle sakinlerinin isteklerini ve sorunlarını dinleyen Albayrak  Kapaklı’da yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Albayrak Yanıkağıl Mahallesinin de Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi’nden güzel hizmetler alacağını söyledi. 

KARAĞAÇ’TA MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve diğer yetkililerle beraber Karaağaç  Mahallelsini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, muhtarlarla görüştü.  Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz ve Mahalle sakinlerinin isteklerini ve sorunlarını dinleyen Albayrak  Kapaklı’da yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Albayrak Karaağaç Mahallesi’nin de Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesinden güzel hizmetler alacağını söyledi. 

KAYMAKAM GÜRBÜZ’Ü ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir  Albayrak  daha sonra Kapaklı  Kaymakamı   Mehmet ali Gürbüz’ü  ziyaret etti. Gürbüz’ün  yeni yılını kutlayan Başkan Albayrak, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe hakkında bir süre görüş alışverişi yapan Gürbüz,  ziyaretinden ve İl genelindeki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak her ay ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek, 2016 yılının  Kapaklı   ilçesinde de  hizmette atılım yılı olacağını belirtti. 

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Kapaklı da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir  Albayrak  Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile beraber   Kapaklı Esnaf sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini de  ziyaret etti.  Başkan Hasan Dükanlı ve ortaklarla görüşerek  Kooperatifin  çalışmaları hakkında bilgiler alan ve Büyükşehir Belediyesinin yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, esnafında her zaman arkasında olduklarını kaydetti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden kooperatif yetkilileri Albayrak’a çalışmalarında başarılar dilediler.

Başkan Albayrak, Kapaklı’da çarşıda gezerek esnafı da ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Albayrak çarşı esnafının isteklerini ve sorunlarını da dinledi. Esnafa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Albayrak “Bize güvenin. Yakın zamanda Kapaklı’da için de çok güzel projelerimiz olacak” dedi.