Suçlu ve öfkeli!

Çerkezköy'de hakkında hırsızlık suçundan yakalama kararı bulunan ve ilçede son zamanlarda meydana gelen 3 ev ve 2 iş yeri hırsızlığı olaylarının da faili olan şüpheli yakalandı.

GÜNDEM 28.01.2016 17:01:00 0
Suçlu ve öfkeli!

Polis tarafından adliyeye çıkarılan şüpheli, kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına hakaretler savurup, saldırmaya çalıştı. Bu arada, kendisini yalnız bırakmayan eşi de öfkeli adamı yatıştırmaya çalışması dikkat çekti.

EVİNDE YAKALANDI
Hırsızlık suçundan hakkında 2 yıl 11 ay kesilmiş cezası bulunan 32 yaşındaki Suray Yılmaz Muharem, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla evinde yakalandı. Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Suray Yılmaz Muharem’in, ilçede meydana gelen 3 ev ve 2 iş yeri soygununun da faili olduğu tespit edildi.
OTURDUĞU BİNADAKİ EMLAK DÜKKANINI SOYDU!

Polis ev soygunlarının 3’ünün de aynı yöntemle gerçekleştirildiğini tespit etti. Soyulan 3 evin ortak özelliği ise dubleks katlar olması. İddiaya göre şüpheli eline aldığı merdivenle asansör boşluğundan dubleksin balkonuna, oradan da eve girerek soygun olaylarını gerçekleştirdi. Şüpheliyi ele veren olay ise kendi oturduğu binadaki emlak dükkanını soyması oldu. Burada güvenlik kameralarına takılan ve kimliği tespit edilen şüphelinin, buradan bir adet laptop ve bir miktar para çaldığı tespit edildi.

BASIN MENSUPLARINA ÖFKELENDİ!
Çerkezköy’de 3 ev soygununda yaklaşık 10 bin Lira değerinde altın ve para çaldığı iddia edilen Suray Yılmaz Muharrem’in, bir iş yerinden de 15 adet maddi değeri yüksek güvercin çaldığı öne sürüldü. Polis tarafından evinde yakalanan şüpheli, adliye girişinde kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı. Polis, gözü dönen şüpheliyi sakinleştirmekte güçlük çekti. Eşi olduğu öğrenilen ve kendisini yalnız bırakmayan bir kadın, gazetecilere karşı küfürler savurup, saldırmak isteyen Suray Yılmaz Muharrem’i yatıştırmaya çalışması dikkat çekti. Şüpheli, hakkındaki kesilmiş 2 yıl 11 aylık cezanın infazı için Tekirdağ Cezaevi'ne gönderilirken, diğer hırsızlık olayları ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bu arada cezaevine gönderilen şüphelinin daha öncede silahlı yağma nedeniyle 8 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ