Cani koca dehşet saçtı

Kadına şiddet olaylarının bir yenisi de Kapaklı'da meydana geldi. Eşi tarafından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı ensesinden silahla vurularak yaralanan 35 yaşındaki 3 çocuk annesi kadın, yoğun bak?

GÜNDEM 26.01.2016 22:00:00 0
Cani koca dehşet saçtı

Olay saat 19.30 sıralarında Kapaklı’ya bağlı Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi’nde Karslılar Kıraathanesi’nin üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Nuran Ç. adlı kadın, yaklaşık 7 ay önce okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklarını da yanına alarak memleketi Ağrı’ya gitti. 7 ay sonra evine dönen kadın, eşi Abdullah Ç. tarafından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı ensesinden silahla vuruldu.

YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Ağır yaralanan genç kadına ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralı kadın daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Nuran Ç. bir süre sonra da ambulansla Özel İrmet Hastanesi’ne sevk edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, evde incelemelerde bulunurken, yaşları 7, 10 ve 13 olan 3 çocuk ise Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Nuran Ç., yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken,  polis ise her yerde olayın ardından kayıplara karışan koca Abdullah Ç.’yi arıyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ