Edirne EMİTT tanıtımına hazır

İstanbul'da her yıl düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) bu yıl Trakya Kalkınma Ajansı'nın organizasyonuyla Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ için stantlar haz?

GÜNDEM 26.01.2016 13:04:00 0
Edirne EMİTT tanıtımına hazır

Edirne’nin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanında lezzetleriyle yer alacağı fuar için hazırlıklar tamamlandı. Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, bu yıl 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak EMİTT fuarı hazır olduklarını kaydetti. EMİTT’in bu yıl ki reklamlarında yer alan sloganı ‘Tatilinizi EMİTT’e planlayın’ şeklinde olduğunu belirten Dinar, “Bu yıl 70 ülkeden 4 bin 500’e yakın katılım olacağını söyledi. Dünyanın en büyük turizm fuarına gideceklerini kaydeden Dinar, biz de EMİTT’e giden esnaflar olarak, tatilinizi EMİTT’e planlayın ama Edirne’ye göre planlayın dedik. Bu sloganla EMİTT’e giderek orada Deva-i Misk ve Edirne’nin tatlılarını ikram edeceğiz. Tüm katılımcıların stantlarını gezerek, ikramlarda bulunacağız. Orada herkese, ‘tatilinizi Edirne’ye göre ayarlayın çünkü Edirne dünyanın en güzel ilidir’ diyeceğiz. Son sloganımız da, ‘Edirne Sevdamız Dağlardan Büyük” şeklinde konuştu.

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu da fuarın hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, tüm sektörlere gerekli davetin yapıldığını söyledi. Edirne’nin Trakya Kalkınma Ajansının tüm Trakya’yı kapsayan yaptığı ortak standında ye alacağını kaydeden Hacıoğlu, kendisinin de açılış günü fuara gideceğini dile getirdi.