Ocak ayında doğanlar gönüllerince eğlendi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin her ay gerçekleştirdiği doğum günü partisini bu ay sponsor çıkmaması nedeniyle, dernek yönetimi yaptı.

GÜNDEM 24.01.2016 13:35:00 0
Ocak ayında doğanlar gönüllerince eğlendi

Ocak 2016 tarihinde doğan dernek üyeleri için eğlenceli bir doğum günü partisi düzenlendi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya har ay bir hayır sever vatandaşın doğum günü partisine sponsor olmalarını beklediklerini söyledi.

BİR DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNİN MALİYETİ 300 TL

Başkan Hayrettin Çetinkaya, her ay geleneksel olarak dernek üyelerine yönelik dernek konferans salonunda düzenledikleri doğum günü partisine Ocak 2016’da sponsor çıkmaması nedeniyle dernek olarak gerçekleştirdiklerini belirtti. Çetinkaya, bu ay 31 dernek üyesinin doğum gününü kutladıklarını söyledi.

HAYIRSEVERLERİN KATKISINI BEKLİYORUZ

Çetinkaya, “Derneğimizde dernek üyelerimiz için düzenlenen doğum günü partisi fazla bir para tutmuyor. Bir yaş pasta birkaç kilo kuru pasta ve yetecek kadar da meşrubat ile birlikte en çok 300 Tl’yi bulmaktadır. Bu güne kadar doğum günü partilerimize bir çok hayırsever sponsor oldu. Ancak bu ay sponsor çıkmaması nedeniyle dernek olarak bizler gerçekleştirdik. Çerkezköy halkımızdan ve hayırseverlerimizden talebimiz her ay bir kişi bu etkinliğimize sponsor olsun. Onlarında bu yönde katkılarını bekliyoruz.”dedi.

Çetinkaya’nın konuşmasının ardından, ocak ayında doğanlar doğum günü pastasını dernek yöneticileriyle birlikte kesti. Daha sonra yeni bir yaşa giren dernek üyeleri, doğum günlerini aileleriyle birlikte müzik eşliğinde halay çekip, oyunlar oynayıp, gönüllerince eğlenerek kutladı.  

Haber/Seyit SÜREN