Buz pistine yoğun ilgi

Süleymanpaşalıların yoğun ilgisi eşliğinde sahil dolgu alanına kurulan pistin açılışı yapıldı. Açılışa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Baş

GÜNDEM 24.01.2016 13:21:00 0
Buz pistine yoğun ilgi

Pistin yaklaşık 1 ay boyunca hizmet vereceğini söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, gelecek olan talepler doğrultusunda bu sürenin uzatılabileceğini belirtti. Pist fiyatının 5-8 TL arasında olduğunu ifade eden Eşkinat, "Belediye meclisimizin aldığı kararla 5 ve 8 lira fiyatlar. İstanbul'daki veya başka yerlerdeki buz pateni fiyatlarına baktığınız zaman, çok ekonomik bir fiyat" dedi.

TEKİRDAĞLI’LAR NEFES ALACAK

Pistin çocuklara karne hediyesi olması açısından açıldığını aktaran Eşkinat, "Çocuklarımız için yapıyoruz. Burası çocuk dostu bir kent. UNICEF'in de bu önümüzdeki yıl içinde planladığı 5 çocuk dostu kentten bir tanesi olacak Süleymanpaşa" dedi. Geçen yıl tarihi bedestenin yanında bulunan boş alanda kurulan pistin, özel proje alanı kapsamında imalatta olduğuna dikkat çeken Eşkinat, o sebeple pistin bu yıl sahil dolgu alanına kurulduğunu aktardı. Eşkinat, tarihi bedesten yanında bulunan boş alanın ise, Tekirdağlıların nefes alacağı, Trakya'nın en büyük meydanının kurulacağını söyledi.

BUZ PATENİNİ TAVSİYE ETTİ

6 yaşından beri buz pateni yapan Helina Ebru Graystone, buz pisti için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür etti. Buz pistinde kaymanın çok güzel olduğuna dikkat çeken minik Graystone, bütün çocuklara buz patenini tavsiye etti. Ayrıca, Süleymanpaşalılara hizmet verecek olan pistin, açılış günü dolayısıyla 1 günlüğüne herkese ücretsiz olduğu bildirildi.

Marmara Haber