Bir imza daha

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, ligin ikinci yarısında da liderliğini sürdürmek ve önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edebilmek için kadrosunu güçlen

GÜNDEM 22.01.2016 16:45:00 0
Bir imza daha

2015-2061 sezonunun ilk yarısını Süper Amatör Lig lideri olarak tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İlk yarıdaki liderliğini ikinci yarıda korumak ve sezonu şampiyon tamamlamak isteyen 1911 Çerkezköyspor, Tezcan Karabulut ve Emre Morgil transferlerinin adından kadrosuna bir takviye daha yaptı. 1911 Çerkezköyspor, son olarak Bölgesel Amatör lig ekiplerinden Cizrespor takımında forma giyen Soner Alpaydın ile anlaştı.

SONER ALPAYDIN KİMDİR?

Futbol hayatına 2004 yılında Dudulluspor’da başlayan Soner Alpaydın, 6 sezon boyunca Dudulluspor’da top koşturdu. Başarılı futbolcu daha sonra Beykozspor 1908 takımına transfer oldu. 2012 yılında yeniden Dudulluspor’a transfer olan Soner Alpaydın, 2013 yılında Çatalcaspor’da, son 3 yıldır da Cizrespor’da futbol oynadı. Alpaydın, 2015-2016 futbol sezonunun ikinci yarısı için 1911 Çerkezköyspor takımı ile anlaştı.

HAYIRLI OLSUN

Soner Alpaydın transferi hakkında açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, “Daha önce de söylediğimiz gibi hiçbir oyuncumuzla yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz. Sadece takıma birkaç takviye yapacağımızı belirttik. Transfer çalışmalarımız kapsamında bir süredir kendisini yakından takip ettiğimiz Soner Alpaydın kardeşimizle görüştük ve anlaşma sağladık. Transferin gerek oyuncu gerekse kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, bir yandan da hafta sonu oynayacağı Muratlı Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. 1911 Çerkezköyspor yönetimi ve teknik heyet, son yapılan antrenmanda doğum günü olan yeni transferler Tezcan Karabulut ve Soner Alpaydın’a pastalı sürpriz yaptı. Çerkezköy’de uzun yıllardır pastanecilik yapan Ozan Pastanesi işletmecisi Orhan Aldemir de, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesinde 1911 Çerkezköyspor futbolcularına baklava ikramında bulundu.

HER ZAMAN MADDİ MANEVİ TAKIMIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

1911 Çerkezköyspor’un Süper Amatör Lig’de namağlup lider olduğunu kaydeden Orhan Aldemir, “Temsilcimiz büyük bir başarı örneği sergiledi. Biz de Çerkezköy esnafı olarak ilçemizin takımına sahip çıkmamız gerektiği bilinciyle oyuncu kardeşlerimize tatlı ikramında bulunmak istedik. Her zaman maddi manevi takımımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ