Rölyef kursiyerleri kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Kent Konseyi ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi'nin rölyef kursuna katılanlara yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi. Dün Etbeyi Izgara Lokantası'nda kahvaltıda konuşan Çerkezköy Kent

GÜNDEM 21.01.2016 15:24:00 0
Rölyef kursiyerleri kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz programda yaptığı konuşmada, “Halk Eğitimi Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kursumuza katılan kursiyerler için Kent Konseyi Rölyef Kursu Hocamız Yasemin Tokgöz ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Nemci Akman, birlik ve beraberliğini pekiştirmek adına  bu kahvaltı programını düzenlemiştir. Kendilerine bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimiz gerçek rölyef sanatını yaşatmak adına büyük bir çaba harcamaktadırlar. Kursiyerlerimize katkı ve destek veren Kaymakamımız Metin Kubilay,  Belediye Başkanımız Vahap Akay başta olmak üzere kursiyerlerimize  ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. rölyef kurslarımıza  onların katkıları olmasa bu kadar can bulmazdı.”dedi.

HAZİRAN AYINDA 400-500 RÖLYEF SANATINI SERGİLEMEYİ HEDEFLİYORUZ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz haziran ayı içerisinde de büyük bir rölyef sergisi açmayı planladıklarını belirterek, “Düzenleyeceğimiz bu sergide iddialıyız ve en az 400-500 rölyef tablosu sergilemeyi düşünüyoruz. Çerkezköy rölyef sanatı acısından da bir marka olarak isim yapmasını gerçekleştireceğiz. Amacımız rölyef sanatını gelecek nesillere aktararak sürdürülmesini sağlamak. Şu anda Rölyef kurslarımızda toplam 70’in üzerinde kursiyer bulunuyor. Gerek Kent Konseyimizin gerek İlçe halk eğitimi merkezimizin bu kurslarını büyük kitlelere duyuran basınımıza da katkı ve destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

RÖLYEF KURSLARI ÇERKEZKÖY’DE ÇOK İYİ BİR İVME KAZANDI

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nemci Akman da rölyef kurslarının Çerkezköy’de ivme kazandığını belirterek, “İlçemizde geçen yıl başlatılan ve bu yılda devam eden Rölyef Kursları Çerkezköy’de büyük bir ivme kazandı.İlçe Halk Eğitimi Merkezi olarak biz rölyef kurslarımızı yeni binamızda veriyoruz. Rölyef kurları ve diğer buna benzer kurslar insanlarımızın hem boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmekte hem de aile bütçelerine katkı sağlamaktadırlar.”dedi.

İLGİ GÖRMESİNDEN MUTLULUK DUYUYORUM

Rölyef Kursu Öğreticisi Yasemin Tokgöz ise, “Çerkezköy’de ilk kursumuzu açtığımızda beklendiğimiz ilgiyi göreceğini hiç düşünmemiştim. Ancak rölyef kursu beklenenden çok daha fazla ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti. Rölyef sanatının yaşatılması için çaba harcayan kursiyerlerimizi de özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN