Eşinin kucağından bebeğini kaçırdı

Edirne'de ayrı yaşadığı eşi Sinem Küçükkaya'nın mahkemeden 3 ay 'uzaklaştırma' kararı aldırttığı Ali Kemal Küçükkaya, sağlık kontrolü için hastaneye getirilen 10 aylık bebe?

GÜNDEM 21.01.2016 13:36:00 0
Eşinin kucağından bebeğini kaçırdı

10 ay önce kız bebekleri dünyaya gelen Sinem- Ali Kemal Küçükkaya çifti arasında geçimsizlik başladı. Tartışmalar artınca Sinem Küçükkaya bebeğini de alıp evi terk etti. Sinem Küçükkaya, bir süre önce eşinin kendisini sürekli rahatsız etmesi üzerine Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme, Ali Kemal Küçükkaya için 3 ay 'uzaklaştırma' cezası verdi. Bu kararla rahatlayan Sinem Küçükkaya, bu sabah 10 aylık kızı Nisa'yı sağlık kontrolü için Edirne 1. Murat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kızının hastanede olduğunu öğrenen Ali Kemal Küçükkaya, girdiği binada önce yangın alarmına basarak panik ortamı yarattı. Ardından da muayene için kayıt sırası bekleyen eşinin kucağındaki 10 aylık kızı Nisa'yı kucaklayıp alarak kaçtı.

OTOMOBİLE BİNEREK KAÇTI

Sinem Küçükkaya çığlıklar atarak yardım isterken, Ali Kemal Küçükkaya hastanenin önünde bekleyen arkadaşının kullandığı otomobile kucağında bebeğiyle binerek kaçtı. Hastanenin özel güvenlik görevlileri tarafından alınan aracın tipi ve plakası hemen polislere bildirildi. Hızla harekete geçip otomobilin peşine düşen polis ekipleri, aracı D-100 karayolunda buldu. Otomobildekiler 'dur' ihtarına rağmen kaçmaya devam etti ve Tayakadın Köyü yoluna girdi. Köy yolunda kucağında bebeği ile otomobilden inen Küçükkaya, tren yoluna doğru koşmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı. Ali Kemal Küçükkaya ile ona yardım eden arkadaşı gözaltına alındı. 

EŞİNİN KIZINI GÖSTERMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülen Ali Kemal Küçükkaya, eşinin kızını kendine göstermediğini ve bu nedenle kaçırdığını öne sürerekken, "Kaçırmak zorunda kaldım. Kızım 10 aylık oldu beni babası olarak tanımayacak" dedi. Karakolda ayrı yaşadığı eşine büyük tepki gösteren Sinem Küççükkaya'yı polisler sakinleştirmeye çalıştı. Savcının talimatı ile Nisa bebek polisler tarafından annesine teslim edildi. Ali Kemal Küçükkaya ve arkadaşı savcının talimatıyla serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.