Kaymakam Gürbüz başarılı öğrencileri kabul etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz Kapaklı'da faaliyet gösteren Başakşehir Koleji öğrencilerini 2015 TEOG sınavında başarılı olan öğrencileri makamında kabul etti.

GÜNDEM 20.01.2016 16:19:00 0
Kaymakam Gürbüz başarılı öğrencileri kabul etti

Kapaklı Başakşehir Koleji’nin 2015 TEOG sınavında başarılı olan öğrencileri Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilerin başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürbüz, okulun Kapaklı’da olması nedeniyle öğrencilerin başarısının Kapaklı’nın başarısı olduğunu söyledi. Ziyarette okuldaki faaliyetler hakkında da bilgi alan Gürbüz, sosyal faaliyetlerin de önemine dikkat çekti. Okul yetkilileri, her öğrenciye ücretsiz olarak bir ensturuman ve bir spor dalından egitim verildiğini belirtti.

TEOG BAŞARISI

Kasım ayında yapılan TEOG sınavında Başakşehir Koleji öğrencilerinden Aylin İbrahimoğlu’nun tüm soruları doğru yanıtlayarak, Türkiye birincisi olduğu 15 Ocak 2015 cuma günu resmi sonuçların açıklanmasıyla belirlendiği kaydedildi.  Okul yetkilileri bu başarıda ekip çalışması ve hedefe odaklanmanın önemi bulunduğunu söyledi. Ayrıca okul yetkilileri, sınava giren öğrencilerinden ilk 10 öğrencinin ortalamasının 115 net, ilk 20 öğrencinin 112.1 net olduğunu belirtirken, yüzde 81.48’ inin 100 netin üzerinde ortalama yakaladığını anlattı.

Marmara Haber