5 korsan araç bağlandı

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, dernek binasında yaptığı açıklamada UKOME'nin korsanla mücadele kapsamında önemli yol katettiğini

GÜNDEM 17.01.2016 15:38:00 0
5 korsan araç bağlandı

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, saat 10.00’da dernek binasında üyelerle bir araya gelerek Tekirdağ Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bu zamana kadar dernek olarak yaptıkları çalışmalarda tek amaçlarının servisçilerin rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Fikret Tanyeri, “Bizim en büyük sıkıntımız korsan araçlardır. Dernek olarak bu konuda UKOME ile sürekli görüşme halindeyiz” dedi.
GECİKMİŞ OLSALAR DA MÜCADELELERİ DEVAM EDİYOR
Yapılan görüşmeler neticesinde korsanla mücadelede önemli yol aldıklarını söyleyen Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, “UKOME’nin korsanla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Her ne kadar gecikmiş olsalar da oluşturdukları birimlerle ilçelerde korsan araçlarla mücadelelerine devam ediyorlar. Bu kapsamda Çerkezköy Şubesi tarafından son günlerde yapılan çalışmalarda 5 korsan araç bağlandı” diye konuştu.
BİR DAHA ÇALIŞMA İZNİ ALAMAYACAKLAR
UKOME’nin, önümüzdeki birkaç gün içinde diğer korsan araçları da tespit edip bağlayacağına yürekten inandığını söyleyen Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, “31 Aralık 2015 tarihi itibari ile S ve J plakalar hariç diğer araçların çalışma izinleri sona erdi. Bunlara bir daha çalışma izni verilmeyecek. Bunun dışında tüm S ve J plakalı araçlar, bulundukları yalnızca ilçe sınırları içinde çalışabilecek. Bu vesile ile bize UKOME’de yardımcı olan Hasan Bayram ve tüm UKOME çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber / Ahmet KARDEŞ