Öğrenciler 'Hayırsız Evlat Osman'la stres attı

Gülerçin Eğitim Kurumları'da eğitim ve öğretim gören öğrenciler, "Hayırsız Evlat Osman" adlı tiyatro oyunu ile dönemin yorgunluğunu attı.

GÜNDEM 15.01.2016 15:34:00 0
Öğrenciler

Öğrenciler dönem sonu sınavlarının ardından okul tarafından sahnelenen tiyatro oyununda stresten uzak, eğlenceli bir şekilde vakit geçirdi.

OYUN ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Aykaprodüksiyon tarafından hazırlanan, Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan 'Gerçek Kesit' isimli dizinin oyuncularından Erdal Parmaksızoğlu'nun başrol oynadığı 'Hayırsız Evlat Osman' adlı tiyatro oyunu, profesyonel oyuncu kadrosuyla büyük alkış aldı. Tiyatronun oyuncuları Erdal Parmaksız ve Nurgül Açık performanslarıyla mest etti. Tiyatronun ana konusu, alkol ve kötü arkadaşlıkların neden olduğu olumsuzluklardı.

HEM EĞLENDİ HEM DÜŞÜNDÜLER

Gülerçin Koleji, öğrencileri, tiyatro oyununda hem gülüp eğlendi hem de düşündü. Okul yönetimi tiyatro etkinliğinin amacını şöyle açıkladı: “Bu tiyatro ile öğrenciler hayatın anlamını, büyüklere saygıyı, kendilerine saygılarını öğretmeye çalıştık. Öğretirken de onları eğlendirdik. Öğrencilerimiz,  alkol ve kötü arkadaşlıkların zararlarını anladılar. Okulumuz Tiyatro Kulübü öğrencileri de bu vesile ile profesyonel oyuncularla tanışma fırsatı buldu. Tiyatro etkinliklerimiz devam edecek.”