'Şampiyonluk için geldim'

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapabilmek adına çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. 1911 Çerkezköysporâ??

GÜNDEM 14.01.2016 18:09:00 0

Yeni transferlerden Tezcan Karabulut gazetemize yaptığı açıklamada takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirterek, “1911 Çerkezköyspor çok güçlü bir ekip. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim “dedi.
1911 Çerkezköyspor, Pazar günü oynayacağı hazırlık maçı öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

1911 İKİNCİ YARIYA FIRTINA GİBİ BAŞLAMAK İSTİYOR
1911 Çerkezköyspor, Pazar günü saat 13.30’da Kırklareli’ne bağlı Babaeski ilçesinde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlamak isteyen 1911 Çerkezköyspor’da futbolcuların çalışma hırsı ve istekli olmaları teknik heyeti ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Takım dün saat 14.00’da Kapaklı Futbol Sahası’nda kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilen antrenmanı, çift kale maçla tamamladı.
MESUT TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Takımın son durumu hakkında bilgi veren 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, “Sakatlığı süren Mesut Salmaz takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor. Oyuncumuz hızla iyileşiyor. Bir önceki idmanda da oyuncularımızdan Tuna hafif bir sakatlık geçirdi. O da şimdilik takımdan ayrı çalışıyor. İnşallah ligin ikinci yarısını sakatlık olmadan geçiririz” temennisinde bulundu.
ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN BAŞARISI
Kadroya Tezcan Karabulut ve Emre Morgil transferleri ile takviye yaptıklarını sözlerine ekleyen Sefer Ekizoğlu, “Yeni transferler hakkında birşeyler söylemek için henüz erken olabilir fakat, ben her iki transferin de takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Fakat unutulmaması gereken bir şey var. Önemli olan futbolcuların bireysel başarıları değildir. Önemli olan takımın başarısıdır. Biz bunu başardık. İyi bir takım olduk. Oyuncularım arasındaki arkadaşlık bağı çok kuvvetli. Takım çok güzel bir hava yakaladı. İnşallah lig sonunda şampiyon olup, çalışmalarımızın meyvelerini alacağız” ifadelerini kullandı.
HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİM
Takımın yeni transferlerinden Tezcan Karabulut da gazetemize yaptığı açıklamalarda “1911 Çerkezköyspor çok güçlü bir ekip. Takım içinde arkadaşlık çok üst seviyelerde. Beni çok iyi karşıladılar. Hiç yabancılık çekmedim. Sanki yıllardır 1911 Çerkezköyspor’da arkadaşlarımla birlikte futbol oynuyorum. Burada çok mutluyum. İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamayız ve lig sonunda şampiyonluk ipini göğüsleriz” dedi.
TEZCAN KARABULUT KİMDİR?
1988 Almanya Gelsenkirchen doğumlu olan ve 2013-2015 yılları arasında Almanya Bölgesel Ligi’nde top koşturan Tezcan Karabulut, burada oynadığı 38 maçta 1 gol attı, 8 de asist yaptı. 2015 yılında Türkiye’ye gelen başarılı futbolcu, Etimesgut Belediyespor ile anlaştı. Burada 3 lig 3 de Türkiye Kupası maçına çıkan Tezcan Karabulut, Türkiye Kupası’nda 1 gol attı.
GÜÇLÜ BİR EKİP OLUŞTURDUK
1911 Çerkezköyspor’un Kapaklı’daki idmanını Kulüp Başkanı Murat Narçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş da izledi. Oyuncuların çalışma hırsı ve istekli halleri Başkan Narçın ve yönetim kurulu üyesi Muzaffer Savaş’ı da mutlu etti. Takımın sezon sonunda şampiyon olacağına yürekten inandığını kaydeden Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Güçlü bir ekip oluşturduk. Başarılı olacağımızdan şüphemiz yok. 1911 Çerkezköyspor, ilçemizin Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisidir. Bu kapsamda Çerkezköy halkının bu takımı sahiplenmesini ve destek vermesini istiyoruz” dedi.

GÜCÜMÜZÜ ÖLÇECEĞİZ

Hafta sonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor ile karşı karşıya geleceklerini anımsatan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Bu maç bizim için bir nevi kendi gücümüzü ölçme fırsatı olacak. Bir yandan lige hazırlanırken, bir yandan da transfer çalışmalarımız sürdürüyoruz. İhtiyaç duyulması halinde takımımıza bir iki takviye daha yapabiliriz” açıklamalarında bulundu.
Haber / Ahmet KARDEŞ