Büyükşehir Meclisi Hayrabolu'da toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Hayrabolu'da Sadi Kıyak Öğretmenevi Salonu'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığı?

GÜNDEM 13.01.2016 15:42:00 0
Büyükşehir Meclisi Hayrabolu

Her ayın belirli günlerini ilçelerde geçirme, mesai yapma kararı alan Kadir Albayrak önceki günkü mesaisini Hayrabolu’da yapmıştı. Albayrak, Hayrabolu mesaisi sırasında Büyükşehir Belediye Meclisi’de Hayrabolu’da toplandı. Meclis Toplantısına katılan Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a jest yaparak, "İlçemizde yapılmakta olan altyapı çalışmalarında, belediyemize tüm imkanları seferber ederek her türlü makine ve techizat temininde verdiği katkılardan dolayı adının ilçemizde sonsuza kadar yaşatılması için, Belediye Meclis kararıyla İlçemiz Dindoğru Mahallesinde bulunan 'Çamlık Sokak'ın adının 'Kadir Albayrak Caddesi' olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verimiştir" dedi. İsminin yazılı olduğu beratı Başkan Albayrak'a teslim etti.

 

ÇEVRESİ’NE DE KATKI VEREN BELEDİYE

 

Kendisine yapılan jestten dolayı çok duygulandığını belirten Başkan Albayrak, "Göreve geldiğimizde hedeflerimizi dile getirirken 'hizmet alan değil çevresine de hizmet veren bir büyükşehir olacağız demiştik. Bunu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Babaeski Belediyesinin şahsıma yapmış olduğu jesti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi adına alıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bundan sonra da Tekirdağ'da 11 ilçeye olduğun gibi çevresine de hizmet ve katkı vermeye devam edecek" dedi.