Süt üreticilerine müjdeli haber

Afyonkarahisar'da yapılan AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan bölge milletvekilleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile süt fiyatları ile ilgili özel bir gÃ?

GÜNDEM 12.01.2016 15:11:00 0
Süt üreticilerine müjdeli haber

Görüşmeye Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Edirne Milletvekili Rafet Sezen katıldı.

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN TRAKYA’YA MÜJDE!

Yapılan görüşme ile ilgili bir açıklama yapan Ak Partili milletvekilleri “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca Süt fiyatları ile ilgili bir iyileştirmenin yapılacağını, teşvik uygulamasının ve desteklemelerin genişletilerek artırılacağı” müjdesini verdi. Ak Partili Milletvekilleri yapılan görüşme sonrası,  “Trakya vekilleri olarak bölgemize daha fazla hizmet için, daha fazla yatırım gelmesi için bir güç oluşturduk, ortak hareket ediyoruz. Bölgemizin tüm sorunları, ihtiyaç duyulan, talep edilen tüm alanlardaki eksiklik ve aksaklıklar  Afyon Kampında sayın Bakanlarımıza iletilmiş, neler yapılabilir hususunda görüş alışverişinde bulunulmuş ve taleplerimiz ilk elden muhatabına iletilmiştir. Bölgemizin her türlü sorunu ve talepleri tarafımızdan yakinen takip edilecek ve sonuçlandırılması yönünde ne yapılması gerekiyorsa o yapılacaktır. Hemşerilerimiz müsterih olsunlar” açıklamasını yaptı.