Albayrak Hayrabolu'da mesai yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her ay ilçelerde geçireceği bir tam gün programı çerçevesinde dünkü mesaisini Hayrabolu'da geçirdi.

GÜNDEM 12.01.2016 14:40:00 0
Albayrak Hayrabolu

Hayrabolu temaslarına saat 06.30'da Çene Mahallesi ile başlayan Başkan Abayrak, Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti, sıkıntıları dinledi, yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Daha sonr Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu İlçe Hizmet Binasını ziyaret eden Başkan Albayrak, çalışanlarla tek tek tokalaştı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

TÜM EKİBİMİZLE HAYRABOLU’DAYIZ

Hayrabolu esnafını da ziyaret ederek hayırlı günler bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Albayrak, Hayrbolu Belediyesi'nin yapmış olduğu yol düzenleme ve taş çalışmalarını da inceledi, yapılan güzel çalışmadan dolayı Başkan Fehmi Altayoğlu'na ve ekibine teşekkür etti. Tam gün Hayrabolu'da olacaklarını belirten Başkan Albayrak, "Bugün mesaimizi Hayrabolu'da geçireceğiz. Hayrabolu Yağmur Suyu Temel Atma Törenini gerçekleştireceğiz. Ayrıca Büüykşehir Belediyesi'nin 2016 yılı ilk meclis toplantısını da Hayrabolu'da düzenliyoruz. Tüm ekibimizle birlikte Bugün Hayrabolu'dayız. 2016 yılında Hayrabolu'da önemli çalışmalara imza atacağız" dedi.