İrmet'te görev değişikliği

Bölgede önemli sağlık yatırımlarına imza atan Özel İrmet Hastanesi, bir yandan yeni doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla kadrosunu güçlendirirken, bir yandan da mevcut kadro içinde görev değişi

GÜNDEM 11.01.2016 17:16:00 0
İrmet

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında hastanenin hemen yanında bulunan 500 metrekarelik alana ek bina yapacaklarının müjdesini veren Başhekim Op. Dr. Ahmet Türker, hastanenin yatak kapasitesinin de 149’dan 206’ya çıkarılacağını belirtmişti. Yemekte hastanenin Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevine Çağlar Demirtaş’ın getirildiğini kaydeden Türker, yıllardır bu görevi yürüten Leyla Alkan’ın ise Müdür Yardımcılığı görevine terfi ettirildiğini söyledi.

 

 

 ALKAN MÜDÜR YARDIMCISI OLDU
Hastane bünyesinde 2005 yılından bu yana Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevini başarılı bir şekilde yürütmekte olan Leyla Alkan, hastane yönetimi tarafından Müdür Yardımcılığı görevine terfi ettirildi. Özel İrmet Hastanesi’nin çiçeği burnunda Müdür Yardımcısı Leyla Alkan’dan boşalan Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevine ise başka bir sağlık kuruluşunda 12 yıldır hasta hakları, kurumsal tanıtım ve pazarlama direktörü olarak görev yapan Çağlar Demirtaş atandı.
Haber / Ahmet KARDEŞ