Önsel'den gazetecilere güzel temenni

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Gönlü Bol Lokantası'nda dün Çerkezköy'de g

GÜNDEM 10.01.2016 16:12:00 0
Önsel

Ancak yine sansür yaşanıyor. İnşallah bundan sonra gazeteciler hak ettiği karşılığı alır ve sansürsüz görev yapar.”dedi.

 

 

 

HER ZAMAN BASINLA İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE OLDUK

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları yönetimi ile birlikte gazetecileri misafir etti. Kahvaltıda konuşan Önsel, “Bu gün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan gazeteci dostlarımızla bir araya gelmek istedik. Biz her zaman basın mensuplarımızla dosthane ve iyi ilişkiler içerisindeyiz. Çok kutsal bir görev yapmaktasınız.Sizler her zaman bizlere yol gösterici ve rehber olmaktasınız. Günümüzde basın özgürce çalışma imkanından yoksun. Temennimiz basınımızın kısa zaman içerisinde özgürce  ve iyi koşullarda çalışmasıdır.Yerelde belki şu anda fazla bir sansür sorunu yaşanmıyor. Ama ulusal bazda yayın yapan gazetelerde sıkıntının büyük olduğunu görüyoruz. Basın fikrini belirtemez ise özgürlükten nasıl söz ederiz. Mademki hukuk devletinde yaşıyoruz basında özgür olmalıdır.Temennimiz inşallah basınımızın kıza zamanda özgür hale gelmesidir. Bu vesileyle tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü bir kez daha en iyi dileklerimizle kutluyoruz.”diye konuştu.

1 KASIM SEÇİMLERİNDE KENDİMİZİ İFADE EDEMEDİK

Konuşmasında son seçimlere de değinen Önsel, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 1 Kasım seçimlerinde üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmıştır.Ancak AKP bu seçimlerde MHP üzerinde büyük bir baskı oluşturdu. Biz MHP olarak meydanlarda doğruları söyledik ve söylemlerimiz halkımızın menfaatine olan işlerdi ama yine de kendimizi tam olarak ifade edemedik.”şeklinde konuştu.

 KONUŞMASINDA BELEDİYELERİ DE ELEŞTİRDİ

MHP İlçe Başkanı Önsel konuşmasında ‘Biraz da yerel sorunlara değinelim’ diyerek Belediyeleri eleştirdi. Çerkezköy Belediyesi’nin 2 yıla yaklaşan görev süresinde ciddi bir çalışma yapmadığını bunu da Büyükşehir Belediyesi’ne topu atarak, örttüğünü öne süren Önsel, “Büyükşehir Lemar yanında kavşak yaptı. Nasıl bir kavşak çalışmasıdır anlamış değilim. Bazı belediye personeline sordum onlarda anlamamış. Bu çalışmadan belki Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın bile haberi yoktur.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN