Bileğini kesti!

Çerkezköy'de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren ve kendi bileğini kesen şahıs, kanlar içinde yerde kaldı.

GÜNDEM 9.01.2016 21:33:00 0
Bileğini kesti!

Olay Çerkezköy’de Namık Kemal Bulvarı Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kesici bir aletle sol bileğini kesen 21 yaşındaki Ersin D., kanlar içinde yerde kaldı. Bu sırada yoldan geçen bir vatandaş, kanlar içindeki Ersin D.’yi yerde görünce yardım etmek istedi.

AMBULANS ÇAĞIRMAMI İSTEDİ

Yaralının kanlar içinde olduğunu görür görmez yardımına gittiğini söyleyen yardımsever vatandaş, “Eli yüzü kan içindeydi. Ne oldu sana diye sordum. Kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek ambulans çağırmamı istedi. Ben de hemen 112’yi ve polisi aradım” dedi.

SAĞLIK EKİPLERİNE SİLAH ÇEKMİŞ

İddiaya göre kendisine yardım için gelen 112 ekiplerine üzerinde bulunan kuru sıkı tabanca ile güçlük çıkaran Ersin D., aşırı kan kaybı nedeniyle bir anda yere yığıldı. Yaralı genç, 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Marmara Haber