Başkan Gürkan projelerini mektupla anlatıyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 10 Ocak Pazar günü düzenlenecek olan referandumda, Edirne halkına hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan mektup gönderiyor.

GÜNDEM 7.01.2016 15:04:00 0
Başkan Gürkan projelerini mektupla anlatıyor

Edirne 10 Ocak’ta altyapı sorunlarıyla ilgili referanduma gidiyor. Uzun bir uğraş sonucunda teknik altyapısı oldukça güçlü bir ekip tarafından hazırlanan ve Edirne’nin önümüzdeki 50 yıllık altyapı sorunlarını çözerek, Edirne halkına rahat bir nefes aldıracak 7’den 70’e herkesin çeşmeden gönül rahatlığıyla su içmesini sağlayacak ve eğitim seviyesiyle, özgürlüğüyle, tarihiyle, kültürüyle medeniyetler şehri Edirne’yi altyapısıyla da örnek bir kente dönüştürecek olan 4 projenin ne şekilde gerçekleştirileceğine halk karar verecek.

Göreve geldiği ilk günden itibaren altyapıda yaşanan sorunları çözmek adına çalışmalara başlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 10 Ocak 2016 Pazar günü düzenlenecek olan referandumda Edirne halkına ’Hayata geçirmeyi planladığımız 4 projeyi de sokaklarımızı bir defa kazarak, hepsini aynı anda mı hayata geçirelim?’ sorusunu soracak. Gürkan’ın Edirne halkına seslendiği ve hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan mektubu ise, evlere ulaşmaya başladı.
PROJELERİ TEK TEK MEKTUPLA ANLATTI
Referandum öncesinde Edirne halkına mektup yazan Başkanı Gürkan, hazırladığı mektupta Edirne’nin altyapıda yaşadığı sorunlara, gerçekleştirilmesi gereken projelerin detaylarına yer vererek, ’İçme Suyu Şebekesi, Kanalizasyon, Yağmur Suyu Toplama Kanalı, Atık Su Arıtma Tesisi projelerini sokaklarımızı bir defa kazarak, hepsini aynı anda mı hayata geçirelim?’ sorusunu sorarak, Edirne halkına ’Evet’ ve ’Hayır’ seçeneklerini sunacak.
70 BİN ADET MEKTUP EVLERE ULAŞMAYA BAŞLADI
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın Edirne halkı için yazdığı mektup 70 bin adet çoğaltılarak, evlere ulaştırılıyor. Edirne’deki her haneye ulaştırılacak olan mektupla vatandaşlar 10 Ocak Pazar günü her mahallenin muhtarlıklarına kurulacak olan sandıklarda oy kullanmaya davet edilecek.