Üç kaburgası kırılan Yüceer hastaneye kaldırıldı

GÜNDEM 5.01.2016 21:05:00 0
Üç kaburgası kırılan Yüceer hastaneye kaldırıldı

Hafta sonu kalabalık bir kafile ile Bulgaristan’ın Pamporovo şehrindeki kayak merkezinde kayak yaparken virajı alamayarak uçuruma yuvarlanan Op. Dr. Kamil Yüceer, uçurumda arkadaşları tarafından yaralı halde bulundu.  

UÇURUMA YUVARLANAN YÜCEER UZUN SÜRE KURTARILMAYI BEKLEDİ

Yaklaşık 15 araçlık kalabalık bir kafile ile hafta sonunu Bulgaristan’ın Pamporovo şehrinde kayak yaparak geçirmek isteyen CHP’li PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in eşi Op. Dr. Kamil Yüceer, talihsiz bir kaza geçirdi. Kayak yaptığı sırada virajı alamayarak uçuruma yuvarlanan Kamil Yüceer’in uzun süre arkadaşlarına sesini duyurmaya çalıştığı, kazadan yaklaşık 1 saat sonra arkadaşları tarafından yarı baygın halde bulundu.

SAĞLIK BAKANLIĞI AMBULANS TAHSİS ETTİ

Kamil Yüceer’e ilk müdahale kafilede bulunan doktor eşi Candan Yüceer tarafından yapılırken, Sağlık Bakanlığı’ndan tahsis edilen ambulansla önce Edirne’ye, oradan da ortağı olduğu Çerkezköy’deki Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Kamil Yüceer’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yüceer’in kazasını haber alan partililer ve aile dostları, hastaneye akın ettiler.

Şaban KARDEŞ