Kozuva Kardeşlerin büyük acısı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'nın annesi Feruzan Kozuva dün gece tedavi gördüğü Özel İrmet Hospital Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen

GÜNDEM 2.01.2016 10:48:00 0
Kozuva Kardeşlerin büyük acısı

Çerkezköy’ün saygın kuruluşları arasında yer alan Kardeşler Yapı’nın sahiplerinden ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Kozuva Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi Mustafa Kozuva, Sinan Kozuva ve Emre Kozuva’nın anneleri Hacı Adem Kozuva’nın da eşi Hacı Feruzan Kozuva’nın cenaze namazı bugün Merkez Osmanlı Camii’nde kılındı.

 

 

 

Öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz Çerkezköy Eski Belediye Başkanlarından Ali Ertem ve Remzi Garip, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Zafer Avcılar ve Kurucu Başkan Ömer Kılınç, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ÇTSO Meclis üyeleri, Belediye meclis üyelerinin yanı sıra Çerkezköy esnafları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TÜRBEDERE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 Feruzan Kozuva’nın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Türbedere mezarlığında toprağa verildi. Son yolculuğunda annelerini biran bile yalnız bırakmayan Kozuva kardeşler  bir yandan annelerinin hüznünü  yaşarlarken bir yandan da cenazeye katılan dostlarının taziyelerini kabul ettiler. Taziye  esnasında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Kozuva kardeşlerin babaları  Hacı Adem Kozuva’da eşinin  son yolculuğunda biran olsun mezar başından ayrılmadı.

 

 

Defnin ardından Süleyman Akbulut hocanın duası ise Cenaze merasimine katılanları adeta büyüledi. Yapılan duaların ardından mezarlıktan ayrılan vatandaşlara ise pilav ve ayran ikramında bulunuldu.