Edirne 10 Ocak'ta referandum yapıyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 10 Ocak 2016 Pazar günü düzenlenecek olan referandum da Edirne halkına 2 seçenek sunacak.

GÜNDEM 1.01.2016 16:24:00 0
Edirne 10 Ocak

Kentte yaşanan alt yapı sorunlarını gidermek üzere İçme Suyu Şebekesi, Kanalizasyon, Yağmur Suyu Toplama Kanalı, Atık Su Arıtma Tesisi olmak üzere 4 projenin de hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, hazırlanan bu projenin ne şekilde hayata geçirileceğini Edirne halkına soracak. 10 Ocak 2016 Pazar günü 24 mahallede muhtarlıklara kurulacak olan sandıklarla Başkan Gürkan, altyapı için Edirne halkına 2 seçenek sunmaya hazırlanıyor.

HALKI REFERANDUMA DAVET ETTİ

Edirne halkını 10 Ocak 2016 Pazar günü referanduma davet eden Gürkan, “Mevcut şebekede 1934 yılından kalma borular bulunmakta, mevcut kanalizasyon ve yağmur suyu toplama kanalları ekonomik ömrünü tamamlamak üzere ve aynı zamanda da kentin biyolojik bir arıtma tesisine ihtiyacı var. Tüm bu projeleri gerçekleştirmek zorundayız. Alt yapı sorunlarını daha fazla bekletemeyiz. Alt yapı sorunlarını çözmek için hazırladığımız projeleri ne şekilde hayata geçireceğimiz konusunda ise, sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.