Kapaklı'da kar temizliği ve tuzlama yapıldı

Kapaklı'da kar temizliği ve tuzlama yapıldı

GÜNDEM 1.01.2016 15:12:00 0
Kapaklı

2015’in son gününde bastıran kar yağışı karşısında ilçede tedbirleri artıran Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yoğun kar yağışı, bazı noktalarda ulaşımda aksaklıkların yaşanmasına neden oldu. Bu noktada devreye giren Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekiplerimiz kar ile mücadele çalışmalarına geceden başlayarak, aksaklıkları minimum seviyeye indirdi” dedi.

 

 

 

EKİPLERİMİZ İŞ BAŞINDA
Yollarda ve mahallerde Fen İşleri ve Temizlik işlerine bağlı ekiplerin kepçe ve greyder ile kar temizleme çalışması gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz de mahallelerimizdeki kaldırımlar ve yollarda kar temizleme çalışmalarını sürdürdü. Tuzlama aracı ile yollarımızda tuzlama çalışmaları sürmektedir. Kar yağışı ve gece don ihtimaline karşı tüm ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek.”diye konuştu.

 

 


EKİPLER 7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞACAK
Kış süresince ekiplerin 7/24 esasına göre çalışacağını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Depolarımızda yeteri kadar tuz ve solüsyon malzemesi bulunmaktadır. Ekiplerimiz her an göreve hazır bir şekilde bekliyor. Bunun yanında devriye gezen ekiplerimiz de olumsuzlukların yaşandığı noktaları tespit ederek, diğer ekipleri o bölgelere sevk etmektedir. İnşallah bu kışı da hiçbir olumsuzluk yaşamadan geçireceğiz”dedi.

Haber/Gökhan TEKER