CHP'nin yeni il başkanı görevi devraldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ yeni İl Başkanı Recep Ökten, eski İl Başkanı Şeref Çetin'den görevi devraldı.

GÜNDEM 31.12.2015 10:15:00 0
CHP

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP Tekirdağ İl Kongresi’nde yapılan seçimde oyların büyük çoğunluğunu alarak il başkanı seçilen Recep Ökten, eski İl Başkanı Şeref Çetin’den görevi devraldı.CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen görev devir teslimine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP İl-İlçe teşkilatı yönetici ve üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri katıldı.

BİZLER YANINDA OLACAĞIZ
Görev devir tesliminde açıklamalarda bulunan CHP Tekirdağ eski İl Başkanı Şeref Çetin, “Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetimi 43 aylık görev süresini doldurdu. Herhalde en uzun, kongresiz görev yapan yönetim bizler olduk. 27 Aralık’ta yaptığımız kongrede, yeni İl Başkanı’mız Recep Ökten ve ekibi olmuştur. Bugün burada görevi kendilerine devrediyoruz. Bizler görevi devrederken içimiz rahat, gönlümüz ferahtır. Biz, bu 43 aylık süreçte görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Bizden sonra görevi devralacak arkadaşlarımız, mutlaka bizden daha iyi çalışmalar yapacaktır. Görevi devralacak arkadaşların bizden daha başarılı olma zorunluluğu vardır. Bizler kendilerinin yanında olacağız. Her konuda kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Şeref Çetin’den sonra açıklamalarda bulunan yeni Tekirdağ CHP İl Başkanı Recep Ökten, şu ifadeleri kaydetti:
Bugüne kadar görev yapmış bütün arkadaşlarımızı yürekten kutluyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Siyaset toplumda biraz farklı algılanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeyi kuran, ülkenin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayan bu ülkenin sigortasıdır. Biz de bu çatı altında Tekirdağ’ımıza Ülkemize en iyi hizmeti yapmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.”
Konuşmaların ardından Recep Ökten, görevi Şeref Çetin’den devraldı. Katılımcılar, Recep Ökten’e yeni görevinde başarılar diledi.