Beyaz Ay Derneği yeni yönetimini tanıttı

Merkezi Çerkezköy'de bulunan Türkiye Tekirdağ Beyaz Ay Derneği önceki gün Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı yaptı. Başkanlığa yeniden Adnan Şahin seçildi.

GÜNDEM 30.12.2015 15:44:00 0
Beyaz Ay Derneği yeni yönetimini tanıttı

Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde bulunan Mustafa Ordu İş Merkezi 3. katındaki dernek binasında gerçekleşen genel kurul toplantısı tek adayla gerçekleşti.  Mevcut Başkan Adnan Şahin başkanlığında hazırlanan tek listeyle yapılan seçim sonunda üyelerin yeniden başkanlığa seçtiği Adnan Şahin,yeni dönemde çok daha iyi çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

EKİP RUHU İLE ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin dün saat 11.30’da dernek binasında yeni yönetimiyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Yeni dönemde çok farklı çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Şahin,  yönetimini de basın mensuplarına tanıttı.  Şahin şunları dedi: “Türkiye Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şubesi olarak önceki gün güzel bir havada genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Bu dönem oluşturduğumuz yeni yönetim kurulumuzla birlikte çok daha iyi hizmet yapmak için çalışacağız. Yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlarımızın her biri ayrı bir değerde olan insanlardır.

 

 

Derneğimizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımıza ivme kazandıracak arkadaşlarımızdır. Onlarla çalışmaktan büyük bir keyif duyacağım gibi birlik ve beraberlik içinde ekip ruhuyla çalışarak iyi çalışmalara imza atacağız. Bizlerin çalışmalarına her zaman katkı ve destek veren  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valimiz  Enver Salihoğlu,Türkiye Beyaz Ay Derneğimiz’in Genel Başkanı Lokman Ayva’ya , ilçe Kaymakamımız Metin Kubilay  başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, tüm  katkı  ve destek veren her kese çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca her zaman bizleri destekleyen basınımıza da çok teşekkür ediyorum.”

YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

Başkan Şahin konuşmasının ardından Yönetim Kurulu üyelerini ve görevlerini açıkladı. Beyaz Ay Derneği’nin Yönetim Kurulu asil üyeliklerine, Nuh Kemal Aydoğan, (Başkan Yardımcısı), Nuran Yeşil (Başkan Yardımcısı), Abdullah Şakrak (Sayman), Melek Yeşil Sarıtaş (Genel Sekreter) ve Ercan Bulduk ile Hayrettin Şakrak getirildi.

Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine de, İlhan Baran,Kemal Yaraşır,Yunus Erçin, Emrah Yıldırım, Sezer Şahin,Ferhat Coşkun ve Salih Şakrak seçildi. Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise, Salih Bulduk, Sezgin Şahin, Arzu Özkan . Denetim Kurulu yedek üyeliklerine, Seviye Çavuş, Engin Erhan ve Celal İnce seçildiler.

İYİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Daha sonra Türkiye Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Nuh Kemal Aydağan açıklamalarda bulundu. Aydoğan, “Adnan Şahin başkanımızla birlikte çalışacağımızdan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kendileri bu güne kadar güzel çalışmalara imza attılar. Yönetimde görev almaktan da onur duyuyorum. Başkanımız ile birlikte yönetim olarak daha iyi projelere imza atacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da destek verdiği ‘Aşmak için engelleri projemiz’ bu yıl daha geniş kapsamlı şekilde gerçekleştireceğiz.”dedi.

BU OLUŞUMUN İÇİNDE YER ALMAKTAN MUTLUYUM

Yapılan kongrede Başkan Yardımcılığına getirilen Nuran Yeşil de, “Türkiye Beyaz Ay Derneği Tekirdağ şubemizin çalışmalarını yakinen takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Bu dönem bende bu oluşumun içinde  yer aldım.Beyza Ay derneğinin en güzel projesi engelleri aşmak için projesidir. Bu projede engelli engelsiz tüm çocukların bir arada spor yapmaları çok anlamlı ve çok iyi bir proje. Bundan böylede yönetim kurulu olarak başkanımızla birlikte çok daha farklı ve güzel projelere imza atacağız.”dedi. Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Başkan Adnan Şahin’le birlikte basına poz verdi.

Haber/Seyit SÜREN