Trakyakent 2015'in son toplantısını yaptı

Trakyakent Belediyeler Birliği yönetimi, 2015 yılının son encümen toplantısını yapmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında toplandı.

GÜNDEM 30.12.2015 15:22:00 0
Trakyakent 2015

Birlik merkezinde yapılan toplantıya Başkan Albayrak ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Seda Balkı, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı.Toplantıda Ocak ayında düzenlenecek olan İş Güvenliği eğitimi ve Zabıta eğitimi ile Üye Belediye Başkanlarına yönelik olarak gerçekleştirilmesi planlanan Seminer çalışması ve Teknik inceleme programı görüşülerek karara bağlandı. Bu konular dışında diğer maddeler hakkında da bilgilendirme yapıldı. Toplantıda ayrıca, 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaların tümü değerlendirilirken, 2016 yılı çalışma programları da gündemde yerini aldı.

ÇALIŞMALAR AYNI YOĞUNLUKTA DEVAM EDECEK

Toplantının kapanış bölümünde Birliğin Bölgeye, Üye Belediyelere, Belediye çalışanlarına olan katkıları açısından oldukça başarılı bir yılı geride bıraktığını belirten Başkan Albayrak, Trakyakent Belediyeler Birliği’ni yeni yılda da Belediyelerin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek yoğun bir çalışma ortamının beklediğini vurguladı. Başkan Albayrak, çalışmaların aynı yoğunlukta, kontrollü biçimde devam edeceğini söyledi.

Marmara Haber