Tek seferde 3 ameliyat birden

Özel İrmet Hastanesi'nde bir seferde üç farklı ameliyat birden geçiren 55 yaşındaki Seher Yıldız, ameliyat sonrası kendini çok iyi hissettiğini belirterek, hastane doktorları ve çalışanları ile

GÜNDEM 29.12.2015 16:35:00 0
Tek seferde 3 ameliyat birden

Gerçekleştirilen operasyon hakkında açıklamalarda bulunan Kalp ve Damar Cerrahisi bölümü Op. Dr. Orhan Coşkun, “Ameliyat yaklaşık 5 saat sürdü. Üç farklı ameliyatın aynı anda yapıldığı bu operasyon, kalp cerrahisindeki en üst düzey ameliyatlardan biridir. Hastanın hem kalp kapağını değiştirdik, hem Aort Damarını değiştirdik, hem de Koroner Bypass yaptık” ifadelerini kullandı.
HASTANIN SAĞLIK DURUMU Yİ
Hastanın kalp kapağı ve Aort damarının genişlediğini ve bu nedenle değiştirilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Op. Dr. Orhan Coşkun, “Hastamızın kalp kapağı ve Aort Damarını değiştirdik. Ayrıca koroner damarında tıkanıklık olduğunu tespit ettik ve Bypass yaptık.

 

 

Bugün ameliyattan sonraki 5’inci gün ve hastamızın sağlık durumu iyi. Perşembe günü hastamızı taburcu etmeyi düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu.
KENDİMİ ÇOK DAHA İYİ HİSSEDİYORUM
İlgi ve alakalarından dolayı Op. Dr. Orhan Coşkun ve Özel İrmet Hastanesi çalışanlarına teşekkür eden 55 yaşındaki Seher Yıldız da “Kalp rahatsızlığım nedeniyle hastaneye geldim. Yapılan kontroller sonucu kalp kapağım ve bir damarımın genişlediği, bir damarımın da tıkandığı söylendi. Ameliyata alındım. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum” diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ