TESKİ Çorlu'da yatırımları masaya yatırdı

Tekridağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ve Çorlu Belediyesi arasında TESKİ'nin 2016 yılında Çorlu ilçesinde yapacağı yatırımlar hakkında yatırım değerlendirme toplantısı yapıldÄ?

GÜNDEM 28.12.2015 13:03:00 0
TESKİ Çorlu

Çorlu Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Sayın İ.Feyzi Ünal, TESKİ Şube Müdürü Selçuk Küçüker ve her iki kurumun teknik ekibi katıldı.

2016’DA YAPILACAK YATIRIMLAR KONUŞULDU
Toplantıda TESKİ’nin Çorlu ilçesinde yürüttüğü hizmetlerle, 2016 yılı içinde yapacağı yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Özellikle TESKİ’nin Nusratiye Mahallesi Kumluca Deresinde yapacağı kanalizasyon kollektör hattı inşaatı ve ilçe merkezindeki Kumluyol Caddesi civarında yapılacak olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

NE VARYA YAPMAYA HAZIRIZ
Genel Müdür Başa Çorlu ilçesine özellikle bu sene çok önem verdiğini, artan nüfus ile doğan ihtiyaçların karşılanması için TESKİ olarak yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Yeni yılla beraber Çorlu ilçesinde iki büyük yatırımın temellerinin de atılacağının müjdesini verdi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da, Genel Müdür Başa’ya TESKİ’nin Çorlu ilçesine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti.