Tek hedef 3 puan

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de lider durumda bulunan 1911 Çerkezköyspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Büyük Çınarlıspor maçı hazırlıklarını, Kapaklı Futbol Sahasıâ?

GÜNDEM 25.12.2015 14:04:00 0
Tek hedef 3 puan

Pazar günü saat 13.00’da 13 Kasım Sahası’nda Büyük Çınarlıspor ile karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor, maç öncesi son antrenmanını Kapaklı Futbol Sahası’nda gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı süren Mesut Salmaz ile izinli olan kaleci Sedat Çolak ve Deniz Sert katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Gençağa Yılmaz ise antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı.

 

 

 

TÜM MAÇLARA FİNAL HAVASINDA HAZIRLANIYORUZ

Antrenmana koşu ile başlayan 1911 Çerkezköysporlu futbolcular, daha sonra pas ve taktik çalışması yaptı. Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, antrenmanda futbolcularına bol bol duran top ve şut çalıştırdı. Ligde hiçbir rakibi hafife almadıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, “Rakibinizi hafife alırsanız, baştan kaybedersiniz. Biz tüm mücadelelere final havasında hazırlanıyor, rakibimiz kim olursa olsun elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyoruz. Rakibi küçümsemek gibi bir gaflete düşmedik, düşmeyeceğiz” dedi.

GENÇLERE FORMA ŞANSI VERMEK İSTİYORUM

Büyük Çınarlıspor deplasmanında takımın genç oyuncuları Mehmet Oğultarhan ve Enes Çorak’a da süre vermek istediğini söyleyen Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Tecrübe kazanmaları için genç oyuncularımıza fırsat buldukça forma şansı vermek istiyorum. Onların da bu şansı en iyi şekilde değerlendireceklerine eminim” diye konuştu.

 

 

 

TAKIMIM HER GEÇEN HAFTA DAHA İYİ OYNUYOR

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını sözlerine ekleyen Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Artık puan kaybı yaşamadan yolumuza devam etmek ve lig sonunda hedeflediğimiz şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Takımım her geçen hafta daha iyi oynuyor. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bugüne kadar beni mahcup etmediler. İnşallah çok çalışıp, arzuladığımız hedeflere ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ