Servisçiler Odası'nda sona gelindi

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri , dernek kurma çalışmalarında sona geldiklerini söyledi. Tanyeri, "Tekirdağ Servisçiler Odası kurma ça

GÜNDEM 24.12.2015 16:58:00 0
Servisçiler Odası

Başkan Fikret Tanyeri, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yıldız, Yaşar Yıldırım ve Dursun Aksu’da hazır bulunduğu  yeni dernek binasında şu açıklamada bulundu. Başkan Tanyeri, “Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu olarak biz her zaman birlik ve beraberlik içerisinde dernek çatımız altında bulunan tüm üyelerimizin hak ve hukukunu korumak ve kollamak için mücadele ediyoruz. Bu güne kadar da en iyi şekilde hizmet ettiğimize inanıyoruz. Bundan böylede yine ayı şekilde özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dernek üyelerimize  çok daha iyi hizmet verebilmek için mevcut dernek binamızın yeri biraz gerilerde kalıyordu bu nedenle gözle görülür daha aydınlık bir yerimiz olan yine Yıldırım Beyazıt Mahallesi kalyon Sokak No/27/29’a taşıdık.”açıklamasını yaptı.

550 SAYISINI BULDUK

Bir süredir devam eden Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmaları hakkında da bilgi veren Tanyeri, “İl genelinde tüm servisçi esnafımızı oda çatısı altında toplamak için başlattığımız çalışmalarda sona geldik. Odamızı en geç Ocak ayı sonu ya da Şubat ayı ortalarında resmen kurmuş olacağız. Oda kurmak için gerekli olan 550 sayıyı bulduk. Şu an oda kaydı için müracaat eden tüm servisçi arkadaşlarımızın sicil kayıtlarını vermelerini bekliyoruz. Bunlar tamamlandığında gerekli diğer evraklarla birlikte resmen müracaatımızı yaparak odamızın kurulmasını sağlayacağız. Servisçiler Odası’nın bir an önce kurularak faaliyete geçmesi için üyelerimizin de üzerine düşen görevi bir an önce yerine getirmelerini bekliyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN