Akay, rölyef kursunu ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Konseyi tarafından düzenlenen Rölyef Kursu'nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 23.12.2015 17:26:00 0
Akay, rölyef kursunu ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, saat 15.30’da Çerkezköy Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Rölyef Kursu çalışmalarını görmek için gerçekleştirdiği ziyaret öncesinde Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ile bir süre görüşen Başkan Akay, Kent Konseyi’nin ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

KENT KONSEYLERİ TOPLANTISINI ANLATTI

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen Kent Konseyleri toplantısına katıldığını anımsatan Karagöz, “Orada birçok şehrin Kent Konseyi, yıl sonu faaliyet bültenini de yanında getirdi. Kent Konseyleri içinde en fazla işi biz yapmamıza rağmen, bizim böyle bir bültenimiz yoktu. Dolayısıyla en kısa sürede Çerkezköy Kent Konseyi Faaliyet Bülteni çıkarabilmek için desteklerinizi bekliyoruz” dedi. Başkan Akay da yıl sonu bülteni için destek sözü verdi.

 

 


Rölyef Kursu’nda yapılan çalışmaları çok beğendiğini söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurs hocamız Yasemin Tokgöz bu kurs için ciddi emekler harcadı. Kendisine de çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yaz, hazırladığınız eserlerle sergi açmıştık. Aynı şekilde bu yaz da sergi açacağız. Sizlerle böylesi güzel bir ortamda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Elimizden geldiğince Çerkezköy Kent Konseyi’nin yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Konuşmaların ardından Serkan Karagöz, Belediye Başkanı Vahap Akay’a geçen yıl Rölyef Kursu ile birlikte çektirilen hatıra fotoğrafını hediye etti. Karagöz ayrıca üzerinde Kent Konseyi’nin projesi olan ve Çerkezköy Belediyesi’nce hayata geçirilen “Vatan Size Minnettardır” anıtının görselinin bulunduğu tabağı da Başkan Akay’a hediye etti. Başkan Akay, hediye takdiminin ardından kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.