Bulgaristan ziyaretçileri döndü

Çerkezköy Gülerçin Koleji'nden 'Öğrenci değişim' projesi kapsamında Bulgaristan'a giden öğrenciler döndü. ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMINA 11 ÖĞRENCİ KATILDI G

GÜNDEM 23.12.2015 13:52:00 0
Bulgaristan ziyaretçileri döndü

 İngilizce öğretmeni Esra Ocak’la birlikte 14 Aralık 2015 tarihinde Bulgaristan’ın Sofya şehrine 139 Zaharii Krusha Okulu öğrencilerinin misafiri olan öğrenciler döndü. Bulgar öğrenciler, onların aileleri ve öğretmenlerinin misafiri olan Gülerçin Koleji öğrencileri bir hafta boyunca Bulgaristan’da hem eğitici hem de eğlenceli bir süre geçirdi. Türk öğrenciler Bulgaristan’da Bulgar öğrencilerin evlerinde kaldı. Sofya’da ziyaretlerde bulunan öğrenciler tarihi ve kültürel yerleri gezdi.

 

 

 

Gülerçin öğrencileri, Bulgaristan ziyaretinde Bülent Gülerçin’in önderliğinde hazırlanan “Horizons” isimli kitabın tanıtımını yapma fırsatı da buldu. Türk öğrenciler, 139 Zaharii Krusha Okulundan duygu yüklü bir veda ile ayrıldı.  Öğrencileri Bulgaristan dönüşü aileleri karşıladı. Ortak konuşma dilinin İngilizce olduğu bu ‘Öğrenci değişimi’ projesinde, öğrenciler 1 hafta boyunca İngilizce pratik yapma imkânı bulduğu belirtildi.