Bayırbucak Türkmenleri için bir yardım kampanyası daha

Çerkezköy'den Bayır Bucak Türkmenleri için bir yardım kampanyası daha düzenlendi. Bu kez Çerkezköy'de faaliyet gösteren, Semerkant Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Suriye'deki Bayır

GÜNDEM 22.12.2015 16:45:00 0
Bayırbucak Türkmenleri için bir yardım kampanyası daha

15 gündür devam eden kampanyanın daha 15 gün devam edeceğini belirten Çerkezköy Semerkant Beşir Sosyal Yardımlaşma  Derneği Sorumlusu Muharrem İpekçi kampanyaya katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşların 0542 803 80 21 numaralı telefonu arayarak gerekli  bilgiyi edinebileceklerini söyledi.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Dernek yetkilisi Muharrem İpekçi, kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Biz Çerkezköy Semerkant Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak Suriye’deki zor durumda olan soydaşlarımız Bayır Bucak Türkmenleri için Çerkezköy  Merkez Derneğimiz’e bağlı olarak   Kapaklı ilçesi  Çerkezköy Kızılpınar Mahallesinde, Kapaklı Karaağaç Mahallesi’nde  ve Saray ilçesinde faaliyet gösteren vakıflarımızın da katkılarıyla giyim ve gıda yardımı kampanyası düzenledik. 15 gün önce başlattığımız kampanya daha 15 gün devam edecek.

 

 

 

Kampanyamızda  giyim eşyalarının hepsi fabrika çıkışı. Yani hiç giyilmemiş giysilerden oluşuyor. Kampanyamıza giyim eşyası olarak katkı sağlayacak olan hayırseverlerimizin de sıfır giysi katkısı sağlamalarını istiyoruz.Bu kampanyamızda yine bizlere katkı sağlayarak fabrika çıkış fiyatından battaniye veren işyerine de teşekkür ediyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN