Şampiyona için hazırlanıyorlar

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü antrenörü Vural Ayaz Ocak ayı içerisinde Alanya ve Sakarya'da düzenlenecek olan şampiyonada dereceye girebilmek için sporcularının çalışmalarına sıkı şek

GÜNDEM 22.12.2015 15:36:00 0
Şampiyona için hazırlanıyorlar

 9-13 Ocak tarihleri arasında Alanya’da 15-17 Ocak tarihleri arasında ise Sakarya’da düzenlenecek turnuvalar öncesi açıklamalarda bulunan Vural Ayaz “Alanya ve Sakarya’da yapılacak olan şampiyonalarda derece almak için çalışmalarımıza sıkı şekilde devam ediyoruz. Kapalı mekân dışında da antrenmanlarımız oluyor. Bu çalışmalarımızı Tepe Emlak Konutları yanındaki belediye Piknik alanında açık havada kondisyon depolayarak sürdürüyoruz. Şampiyon Spor Kulübü olarak bu şampiyonalardan derece elde edeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

 

 

 

8 SPORCU İLE KATILACAKLAR

Alanya ve Sakarya’da gerçekleştirilecek olan şampiyonaya 8 sporcu ile katılacak olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün yarışacak olan sporcuları da belirlediğini kaydeden antrenör Vural Ayaz bu isimleri aşağıdaki gibi sıraladı. Buna göre Alanya’da 9-13 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Büyükler Taekwando Şampiyonasına  87 kilo’da Furkan Selvi, 74 kiloda Şahin Yiğit, 58 kiloda Berkay Kaçmaz’la, katılacak olan Şampiyon Spor Kulübü Genç Erkeler Şampiyonasına ise 51 kiloda Berkay Aslan, 59 kiloda  Berkay Kaçmaz ve 48 kiloda Can Çelik ile katılacak. Bu organizasyondan yaklaşık 4 gün sonra bu defa Sakarya’da ki Anadolu Yıldızları Turnuvası’nda boy gösterecek olan Şampiyon Spor Kulübü burada ise 37 kiloda Samet Ayaz ve 45 kiloda Yaşar Can Özer ile madalya kovalayacak.

Haber/Seyit SÜREN