Engelliler için mobil tuvalet

Engelli vatandaşların daha rahat yaşamaları için her türlü imkanları sağlamaya çalışan Süleymanpaşa Belediyesi, engelli vatandaşlar için tasarlanmış mobil tuvaletleri hizmete soktu.

GÜNDEM 22.12.2015 14:48:00 0
Engelliler için mobil tuvalet

Süleymanpaşa’da yaşayan engelli vatandaşlar için kurgulanıp tasarlanan mobil tuvaletler, sahil ışıklar mevkiindeki Mutlukent Engelsiz Çay Bahçesi yanında ve Hürriyet Mahallesinde bulunan Kitap Kafe’nin yanında hizmete girdi. Ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulan tuvaletlerin bütün bakım ve temizliğini Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilecek.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Engelli vatandaşların Süleymanpaşa’da daha rahat yaşamaları için her şeyi yapacaklarını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşlarımızdan hiç kimseyi ayırt etmeden, herkese hizmet götüreceğiz dedik. Bugün ise Süleymanpaşa Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın bu şehirde daha rahat yaşaması için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağımızı herkese gösteriyoruz. Şu an iki noktada engelli mobil tuvaletlerimiz vatandaşlarımızın hizmetine girdi. İlerleyen zamanlarda Süleymanpaşa ilçemizin en işlek bölgelerine engelli mobil tuvaletlerini koymaya devam edeceğiz. Her zaman dediğimiz gibi; Engelsiz Süleymanpaşa için hep birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.