Sitespor evinde kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 10'uncu hafta mücadelelerinde Kapaklı Sitespor hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Malkara Belediyespor'u 1-0 geçerek iddiasını sürdürdü. Pazar günü saat 13:00â?

GÜNDEM 21.12.2015 16:56:00 0
Sitespor evinde kazandı

Malkara Belediyespor geçtiğimiz hafta maçlarında kendi evinde son dakikada bulduğu golle Ergene Belediyespor’a yenilmekten kurtulmuş ve zorda olsa bir puanı çıkarmıştı.  Bu karşılaşmaya her iki takımda hızlı başladı. Organize ataklarla gol yollarında etkili olmaya çalışan takımlar girdikleri çok sayıda pozisyonu değerlendiremediler. Mücadelenin ilk 15 dakikası geride kalırken ev sahibi takım Kapaklı Sitespor oyunun kontrolünü eline almaya başladı. Kapaklı Sitespor’da 18’de Mert, 22’de Yusuf ve 26’da kaptan Volkan Demir net gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak skor tabelasını değiştirememenin üzüntüsünü yaşadılar. Fakat bu dakikalarda ataklarına ara vermeden devam eden ev sahibi takımda dakikalar 27’yi gösterirken sahneye Mert Arslanalp çıktı ve ceza sahası içindeki karambolden yararlanarak takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı. Golden sonra farkı açmak isteyen ev sahibi takım ataklarına ara vermeden devam etti. Fakat her iki takımda ilk yarının Geriye kalan dakikalarında başka gol bulamadı ve takımlar soyunma odasına 1-0 ev sahibinin üstünlüğü ile girdiler.

FARKI ARTIRMA ÇABALARI SONUÇ VERMEDİ

Karşılaşmada 2’nci 45 dakikalık dilime konuk takım atakları damgasını vurdu. Beraberliği sağlamak isteyen Malkara Belediyespor Kapaklı Sitespor kalesinde etkili olmaya başladı. Girdiği pozisyonlarda Kapaklı Sitespor defansını aşamayan konuk takım dakikalar ilerledikçe umudunu da yitirmeye başladı. Son dakikalarda oyunda tekrar hakimiyeti ele geçiren ev sahibi takım farkı artırmaya çalıştıysa da bunu başaramadı ve 90 dakika karşılaşmanın ilk yarısında gelen golle 1-0 Kapaklı Sitespor lehine tamamlandı. Bu galibiyetle geçen hafta sahasında bıraktığı 2 puanın yarasını saran Kapaklı Sitespor 16’ncı sıraya yükselirken aynı puanda yer alan Malkara Belediyespor ise averaj farkıyla 3’üncü sırada yer aldı.

GALİBİYETİ KAPAKLI’YA HEDİYE ETTİ

Karşılaşmadan sonra mücadele hakkında kısa bir açıklama yapan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Yalçın Karamehmetoğlu “Galibiyet için elinden gelen sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Son haftalarda yakaladığımız çıkışı kandi seyircimiz önünde kazandığımız bu mücadeleyle sürdürmeye devam ediyoruz. Bu yıl genç bir kadro oluşturduk. Önümüzdeki yıl yine bu kadromuzla devam edeceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız İrfan Mandalı’ya, taraftarımıza ve sponsorlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve aldığımız bu galibiyeti Kapaklı halkına hediye ediyoruz.” dedi.

Haber/Seyit SÜREN