Bu ülkenin vazgeçilmez bir parçasısınız!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü , Gazi ve Şehit Aileleri Birimi tarafından dün Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde yaşayan şehit aileleri ve muharip gaziler ile malül g

GÜNDEM 21.12.2015 11:44:00 0
Bu ülkenin vazgeçilmez bir parçasısınız!

Programa Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu,Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Alile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz,Müdür Yardımcısı Nurşen Mutlu, İl Müdürlüğü’nün Muharip Gaziler ve Malül Gaziler ve Şehit Aileleri’nden sorumlu birim yetkilisi Nagihan Bayol,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kalaycı,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan katıldı.

 

 

 

GAZİLER ŞEHİT AİLELERİ VE ENGELLİLER BU ÜLKENİN VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASIDIR

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı kahvaltı programında konuşan Vali Enver Salihoğlu, “Bu gün güzel bir sabah kahvaltısında sizlerle birlikte olmak güzel bir şey. Muharip gaziler, malül gaziler, şehit aileleri ve engelliler bu ülkenin vazgeçilmez bir parçasıdır. Önceki yıllarda gazi şehit ve engellilerimize yeterli imkanlar sağlanamıyordu. Ancak son yıllarda atılan  önemli adımlar var.

 

 

Bu ülke için büyük fedekarlıklarda bulunan gazilerimiz ve şehitlerimizin ailelerine bu ülkenin tüm imkanları sağlanmaktadır.Ülkemiz kalkındıkça zenginleştikçe imkanlar daha da çoğalıyor.Bu ülkenin sağlam bir yapısı var. Bu ülkeyi dışarıdan içerden hiç kimse yıpratamaz ve yıkamaz. Son günlerde Güneydoğu Anadolu’da yaşanan  terör olaylarında şehitler verdik. Bu şehitlerin biriside ilimizden Malkara ilçesindendi.Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine de sabırlar diliyorum.Türkiye’nin her tarafına şehit olmayan bir ülke diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz.Tüm gazilerimize,şehit ailelerimize sağlıklı günler temenni ediyorum.”dedi.

 

 

 

SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA GAZİLERİMİZE VE ŞEHİT AİLLERİMİZİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GETİRDİK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ il Müdürlüğü yetkilileri İl Müdürlüğü’nün ve İl Müdürlüğü Gazi ve Şehit Aileleri’nden Sorumlu Birimi tarafından gerçekleştirilen kahvaltı programının sosyal faaliyetler kapsamında  düzenlendiğini ve bu tür programların ramazan ayında iftar programı, gaziler gününde gaziler programı gibi etkinliklerle gazi ve şehit ailelerini bir araya getirdiklerini belirttiler. Yetkililer, gazi ve şehit ailelerinin her türlü sorun ve sıkıntılarının çözümü içinde çalıştıklarını ve bu sorunları çözdüklerini kaydetti. Yetkililer ayrıca şehit ailelerinin çocukları ile gazilerin çocuklarının eğitim masrafları ile sağlık sorunlarının çözümü içinde çalışma yaptıklarını ifade ettiler.

 

 

KAHVALTI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün düzenlediği kahvaltı programında gazilerin ve şehit ailelerini bir ara getirerek aralarında birlikteliğin daha da güçlenmesinede katkı sağlamış olmaları nedeniyle teşekkür etti. Yarlıgan, “Bu gün bu güzel programı düzenleyerek bizleri bir araya getiren, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürümüz  sayın Hasan Yılmaz ve Müdürlük  yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizler her zaman katkı ve destek veren sayın Valimiz Enver Salihoğlu’na, Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay’a, Kapaklı Kaymakamımız sayın Mehmet Ali Gürbüz’e, Çerkezköy Belediye Başkanımız sayın Vahap Akay’a ve Kapaklı Belediye Başkanımız sayın İrfan Mandalı’ya da çok teşekkür  ediyoruz. Muharip gaziler olarak bizler her zaman devletimizin desteğini görmekten ve bizlere  sahip çıkılmasından memnunuz.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN