Kapaklı'nın gençleri rahat kazandı

Tekirdağ U 17 Ligi 11'inci Haftası'nda Kapaklıspor U 17 Futbol Takımı, kendi sahasında 1911 Çerkezköyspor U 17 Futbol Takımı'nı konuk etti. Karşılaşmayı Kapaklı temsilcisi 3-0 kazandÄ?

GÜNDEM 21.12.2015 11:38:00 0
Kapaklı

Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor U 17 Futbol Takımı “Barış Tatlı, Mert Kurt, Mücahit Kösen, Muhammet Yaşar Köseoğlu, Hamza Özer, Emre Yoldaş, Muhammet Şahin, Berke Yıldız, Ömür Gedik, Ercan Düzgün ve Mehmet Aydoğan” on biri ile karşılaşmaya başlarken; 1911 Çerkezköyspor U 17 Futbol Takımı ise sahaya “Mustafa Yolcu, Burak Kerem Kaya, Kadir Kavrazlı, Serhat Nene, Emre Yolcu, Arif Aratemur, Berke Oturak, Cemalettin Bektaş, Furkan Aratemur, Muhammet Taha Göral ve Ömer Faruk Kaya” on biri ile çıktı.

 

 

 

İLK YARI SKORU 1-0

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kapaklıspor U 17 Futbol Takımı oldu. İlk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline alan Kapaklıspor U 17 Futbol Takımı, rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Kapaklı temsilcisi aradığı golü karşılaşmanın 35’inci dakikasında buldu. Ceza sahasında topla buluşan Emre, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca, ilk yarı Kapaklıspor U 17 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇIN YILDIZI EMRE OLDU

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da etkili olan taran Kapaklıspor U 17 Futbol Takımı oldu. Kapaklı temsilcisi maçın 65’inci dakikasında skoru 2-0’a getirdi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Muhammet’in ortasına iyi yükselen Emre, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmada son sözü ise Emre söyledi. Emre, 85’inci dakikada attığı şık golle, maçın skorunu tayin etti. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca, mücadele 3-0 Kapaklıspor U 17 Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile sona erdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ