Çerkezköy'de CHP gençlik kolları seçimini yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Kongresi ilçe teşkilatı toplantı salonunda yapıldı. Tek aday ve tek liste ile gidilen seçimde Tansu Altınel yeniden ilçe gençlik kolları başkanÄ

GÜNDEM 18.12.2015 16:42:00 0
Çerkezköy

Divan’ın oluşturulmasının ardından kongre başladı. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yaptığı konuşmada, “Gençlik Kolları İlçe Kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları seçimlerde yaptıkları özverili çalışmalar bizleri mutlu etmiştir. Gençlerimizin yeni dönemde de yapacakları faaliyetler ve çalışmalarında başarılı olacağına inanıyorum.”dedi.

YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Daha sonra gündemde yer alan maddeler görüşüldü ve sonra seçimlere geçildi. Kongre’de  Başkanlığa aday olan Tansu Altınel ve listesi seçimlere  başka aday ve liste çıkmayınca tek aday ve tek liste ile girdi. Yapılan seçim sonunda Tansu Altınel yeniden CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçildi. Seçim sonunda teşekkür konuşması yapan CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, “Yeniden bizleri göreve getiren üyelerimize ve ilçe yönetimimize  ve partimize layık olmak için bu güne kadar yaptığımız çalışmaların daha fazlasını yapacağız.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN