Asbaş, "Yükselişimizi sürdüreceğiz"

Geçen hafta Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile Çerkezköy Doğanspor asındaki mücadeleyi 5-1 gibi farklı bir skorla kazanan Çerkezköy Doğanspor'da Kulüp başkanı Kazım Asbaş, takım hakkında de

GÜNDEM 18.12.2015 16:07:00 0
Asbaş,

Önümüzdeki haftada oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Galibiyet serimizi sürdürmek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızdan bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Kazanmak için sonuna kadar savaşıp sıralamada yükselişimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

ŞANSSIZ PUAN KAYIPLARI YAŞADIK

Başkan Kazım Asbaş, Tekirdağ Birinci Amatör ligi B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayarak “İlk haftalarda kazanabileceğimiz maçları şansız şekilde puan kayıpları ile sonuçlandırdık. Ama son haftalarda iyi bir çıta yakaladık. Geçen hafta da Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u 5-1’lik farklı bir skorla mağlup ederek puanımızı 16’ya çıkardık ve 4’üncü sıraya yükseldik. Aldığımız bu farklı galibiyetle güvenimiz tazelendi ve moralimiz de düzeldi. Oyuncularımızın motivasyonu çok daha iyi oldu” dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Hafta sonu Saray sahasında oynayacakları Marmaraereğli Belediyespor maçına da değinen başkan “Pazar günü Saray’da 3 puan mücadelesi vereceğiz. Bu maçla geçen haftaki farklı galibiyetimizi taçlandırmak istiyoruz. Hedefimiz kendi evimizde 3 puan almak. Çerkezköy Doğanspor’a gönül veren taraftarlarımızı takımlarına destek vermeye davet ediyoruz. Rakibimiz çok güçlü. Bizde kaliteli bir takımız. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacağını düşünüyorum. Analizlerimizi yaptık hazırlıklarımızı ona göre sürdürüyoruz. İnşallah 3 puanı alacağız” ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN