Akay şoförleri dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek servisçilerin sıkıntılarını dinledi. Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Nedim Yıla

GÜNDEM 15.12.2015 16:00:00 0
Akay şoförleri dinledi

Ziyarette kendilerine her zaman yardımcı olan ve sahip çıkanların yanında olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, “Öncelikle bu gün derneğimize gelerek bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ziyaretleri nedeniyle şahsım, yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Hiç bir siyasi görüş belirtmeden bizlere kim sahip çıkıyorsa, biz onların yanındayız. Yanlarında olmayı da sürdüreceğiz.”dedi.

BİZİM MENFAATLERİMİZİ GÖZETTİNİZ

Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım ve Koordinasyon Kurulu’nun plakalar ile ilgili ihale kararının kendilerini memnun ettiğini belirten Tanyeri, şunları kaydetti: “Artık bizler bu konuda çok daha rahat edeceğiz. Önceleri üyelerimiz bile derneğimize pek gelmiyordu. Ancak son UKOME kararları sonrasında artık derneğimiz üyelerimiz tarafından dolup taşmakta ve şimdi herkes derneğe sahip çıktığını görüyoruz. Biz Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yardımlarından memnunuz.

 

 

Özellikle şunu da belirtmek istiyorum Büyükşehir Belediye Meclisi’nde servislerin bölgeselleşmesi için verdiğiniz mücadele sonunda taleplerimizin gerçekleşmesinden dolayı belediye başkanımız olarak şahsınıza ve bu konuda sizlerle birlikte hareket eden belediye meclisi üyelerimize de ayrıca şükranlarımızı sunuyor ve teşekkür ediyoruz. Bizim Ağustos ayında Tekirdağ’da yaptığımız eylem yalnız hak ve hukukumuzu aramak içindi. Hiçbir makam ve şahısla sorunumuz yoktu. Sizlerin desteği Büyükşehir Belediye Meclisi’nden çıkan bölgesellik kararında sizin de bizim menfaatlerimizi gözettiğinizi gördük.”

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Şoförleri ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Vahap Akay ise şunları kaydetti: “Biz çalışmalarımızda siyaset falan gözetmiyoruz. Esas olan sizlerin hak ve hukukunu korumak adına çalışmamızdır. Biliyorsunuz artık Büyükşehir olduk ve UKOME’de kuruldu. Burada temel hedef servislerin tekelleşmenin önüne geçmek. Sizler yıllardır bu meslektesiniz ve bu mesleğin tozunu yutuyorsunuz. Ekmeğini yiyenlersiniz ve sizlerinde hakkını korumak bizim üzerimize düşen görevdir. Yapılan çalışmalar sonunda da plakalar ihale aşamasına geldi.30 Aralık’ta ihaleye çıkacak. Servisçilikte de ağırlıklı olan yer ilimizde Çerkezköy. Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla birlikte verdiğimiz önerge sonucunda gerçekleşti. Çerkezköy Belediyesi olarak biz her zaman sizlerin yanındayız ve hak ve hukukunuzu koruyacağız.”dedi. Ziyarette, dernek üyeleri ayrıca servis güzergahları konusunda sıkıntıları olduğunu ve bu konuda da Akay’dan yardım talep etti. Başkan Akay, bu konuda da gerekli araştırmaları yaptıktan sonra bir çözüm bulmaya çalışacağını söyledi.

Haber/Seyit SÜREN