Aracım parçalansaydı da çarpmasaydım

Aracını park etmeye çalışan dalgın sürücü geri geri giderken, bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Kazada yaralanan yaşlı kadın hastaneye kaldırıld?

GÜNDEM 15.12.2015 15:46:00 0
Aracım parçalansaydı da  çarpmasaydım

Kaza önceki akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Pera Pastanesi Kavşağı’nda aracını yol kenarına park etmeye çalışan Murat Domar, geri geri gittiği sırada arkasındaki yaşlı kadını fark etmedi. Aracın çarpması sonucu yere yığılan yaşlı kadın hafif yaralandı. Yaralıya ilk müdahale, kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 


SÜRÜCÜNÜN EŞİ REFAKATÇİ OLDU
Kazada kabahatin kendisinde olduğunu kabul eden sürücü Murat Domar, “Keşke aracım parçalansaydı da teyzeye çarpmasaydım. Hata bende. Daha dikkatli olmam gerekirdi” dedi. Murat Domar’ın eşi de yaşlı kadınla ilgilenmek için refakatçi olarak ambulansla hastaneye gitti. Sürücünün ve eşinin bu duyarlılığı çevredeki vatandaşlardan da takdir gördü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ