Nuri Alço'ya Çerkezköy'de yoğun ilgi

Türk sinemasının ünlü aktörlerinden Nuri Alço ile Türk Sanat Müziği'nin eskimeyen ismi TRT sanatçılarından Sami Aksu önceki akşam Çerkezköy'de yeni hizmete açılan Mekan Coffe Bistro?

GÜNDEM 14.12.2015 16:07:00 0
Nuri Alço

Mekan Coffe Bistro işletmecilerinden Özer Adalı’nın yakın arkadaşları olan sanatçılar Nuri Alço ve  Sami Aksu önceki akşam Çerkezköy’ü ziyaret etti. Alço ve Aksu, Çerkezköy’de kardeşleri gibi sevdikleri Özer Adalı’nın Mekan Coffe Bistro’nun açılışını duyduklarını ve kendisine bir sürpriz yaparak ziyarete geldiklerini belirtti.

ESPİRİLER HAVADA UŞUŞTU

Mekan Coffe Bistro’ya Nuri Alço ve Sami Aksu’nun geldiğini duyan Çerkezköylüler mekanı doldurdu. Özellikle filmlerde genç kızlara rol gereği ilaçlı gazoz içirerek tecavüz sahneleriyle ünlenen Nuri Alço mekanda bir biri ardından espiriler patlatarak "sizlere gazoz ısmarlayayım da birlikte gazoz içelim" demesi ile herkesi kahkahaya boğdu. Bu espriler karşısında mekandakiler ‘Biz gazoz içmiyoruz.’ demesine rağmen için için parasını ben vereceğim diye diretmesi de fayda etmedi. Bir süre bu konuda espriler sürüp gitti.

 

 

SÜRPİRİZ YAPTILAR

Daha sonra Sami Aksu bir birinden güzel şarkılar okuyarak mekanı dolduranların hoşça vakit geçirtti. Meken Coffe Bistro sahipleri Özer Adalı ve Nesat Küçük, Nuri Alço ve Sami Aksu’ya  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken,  her zaman kendilerini teklifsiz beklediklerini söylediler. Küçük ve Adalı, ünlü sanatçılara, yeni işletmenin ilk gününde gelerek şereflendirdikleri için mutluluklarını dile getirdi. Alço ve Aksu, işletmenin açılışına davet aldıklarını ancak işleri nedeniyle gelemediklerini belirtirken, bunu telafi etmek amacıyla sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydetti. Alço ve Aksu işletme sahipleri Adalı ile Küçük’e bol kazanç temennisin de de bulundu.

Haber/Seyit SÜREN