Çerkezköy'den tayin olmuştu!

Önceki gün Van'da yaşanan feci trafik kaza sonrası hayatını kaybeden 11 kişiden biri de Çerkezköy'den Van'a tayin olan 30 yaşındaki Piyade Astsubay Üstçavuş Kudret Ceylan ve eşi 27 yaş

GÜNDEM 14.12.2015 09:32:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy'den Van'a tayin olan Astsubay Kudret Ceylan Van'da trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti. Eşi Rafiye Ceylan’ı açıköğretim sınavına götürürken kaza geçiren Kudret Ceylan, eşiyle birlikte hayatını kaybederken, 7 yıllık evli çiftin 5 yaşındaki kızı Azra bebek öksüz kaldı.

EVİNİ SEL BASMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Çerkezköy’de yaşanan şiddetli yağmurlarda Çerkezköy'de yaşanan sel baskınında da askeri lojmanında selde mahsur kalan ve eşyaları kullanılmaz hale gelen astsubay Kudret Ceylan’ın yüzü hiçbir zaman gülmedi. Sel baskınının ardından Çerkezköy'de Fevzipaşa'da ikamet eden astsubay Van'a tayin oldu. Trafik kazasında hayatını kaybeden astsubay Kudret Ceylan’ın üç yaşında iken babası da trafik kazasında vefat etti. Astsubay Kudret Ceylan babası Mithat Ceylan ile beraber aynı kaderi paylaştı. Ailenin tek çocuğu olarak Kudret Ceylan’ın yetim büyüdüğü öğrenildi.

 

KAZADA 11 KİŞİ HAYATINI YİTİRMİŞTİ 

Van-Erciş karayolu üzerinde önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen kazada Ordulu Rafiye-Kudret Ceylan çifti de hayatını kaybetti. Van 6. Piyade Hudut Alayı'nda görev yapan Piyade Astsubay Üstçavuş Kudret Ceylan Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Çınar Mahallesi'nde 7 yıl önce Rafiye Ceylan ile evlendiği öğrenildi. Tekirdağ Çerkezköy'de görev yaparken tayini çıkan Kudret Ceylan eşi Rafiye ve küçük kızı Azra ile birlikte Haziran ayında Van'a gitti. Sabah saatlerinde açık öğretim sınavına girecek olan eşiyle birlikte aynı minibüse binen Ceylan çifti birlikte feci kazada can verdi. 11 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kaza haberi Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde yaşayan çiftin ailesi ve yakınlarını da yasa boğdu. Kaza haberini alan Rafiye Ceylan'ın babası Rıza Şükrü Çolak DNA işlemleri için Ordu'dan Van'a gitti. Rafiye-Kudret Ceylan çiftinin cenazeleri Van'da otopsi işlemlerinin ardından askeri uçakla Ordu'ya götürüldü. Çiftin cenazesi Perşembe İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.