Çerkezköy Belediyesi kapalı düğün salonu yapac ak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak ve Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi üzerine Kapalı Düğün Salonu yapılacağı duyuruldu.

GÜNDEM 11.12.2015 16:25:00 0
Çerkezköy Belediyesi kapalı düğün salonu yapac ak

2016 Yatırım Programı çerçevesinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Veliköy Mahallesi'ne Kapalı Düğün Salonu yapılacağını açıklayan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Yıldırım Beyazıt Mahallemizin Tarım Sokak mevkiine 500 metrekare kapalı alanı olan modern ve şık bir düğün salonuyaparak, vatandaşlarımızın düğünlerini, cemiyetlerini burada yapmalarına olanak sağlayacağız" dedi.

MART AYINDA START VERİLECEK
Tarım Sokak'ta Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan Kapalı Düğün Salonu'nun inşaatına Mart ayı gibi başlayıp, Eylül ayında bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Tarım Sokağa yapacağımız Kapalı Düğün Salonu'nun bir benzerini Veliköy Mahallemizde yapacağız.”diye konuştu.


500 METREKARE KAPALI ALANI OLACAK
Akay açıklamalarını şöyle tamamladı: “Veliköy'de bulunan Vatan Caddesi üzerinde yaptığımız Açık Hava Düğün Alanı'nın yanına yapacağımız Kapalı Düğün Salonumuzun da 500 metrekare kapalı alanı olacak. Mart ayı gibi başlayıp, Eylül ayı gibi tamamlanmasını hedeflediğimiz kapalı düğün salonlarımız hizmete girdiğinde vatandaşlarımız düğünlerini ve diğer söz, nişan gibi cemiyetlerini buralarda yapabilecek"